rynkebehandling

Hvorfor får vi rynker?

Rynker opstår primært som resultat af aldring af huden, huden udtyndes og mister sin elasticitet. Dette resulterer i overfladiske eller dybe rynker.
Alle får rynker med tiden, men der er faktorer der spiller en stor rolle for hvornår, hvor mange og hvor dybe rynker man får. Bl.a. spiller rygning, soleksponering og arvelige faktorer en stor rolle i udvikling af rynker.

Rynkebehandlinger

Heldigvis er der mulighed for at minimere rynker. Målet er ikke nødvendigvis at blive rynkefri da rynker kan være charmerende og fortælle din historie, derimod går vi op i at vores kunder ser friske og alderssvarende ud med naturlige resultater.

Hvilken behandling skal jeg have?

Rynkebehandlinger kommer i lige så mange udgaver som rynker. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af rynker og de bedste behandlinger. Vi anbefaler dog altid at du booker en gratis konsultation hos os for at få en personlig og uforpligtende vejledning i behandlingsmulighederne.

Smilerynker, bekymringsrynker og panderynker er eksempler på mimiske eller dynamiske rynker.
Mimiske rynker er mekaniske rynker som opstår når vi bruger ansigtets mimiske muskulatur til at lave ansigtsbevægelser. Med alderen har huden svært ved at bevare elasticiteten og rynkerne forbliver synlige, selv når vi ikke laver bevægelserne. Disse rynker kan mindskes med Vistabel.

Læs mere om vistabelbehandling her.

De statiske rynker er dem der er til stede hele tiden. De opstår fordi huden med alderen mister kollagen og elastin som er naturlige stoffer der giver huden volume og struktur. Disse rynker kan mindskes og volumen kan genskabes ved brug af ikke-permanent filler. Vi bruger den bedste filler på markedet, nemlig Juvéderm.

Læs mere om fillerbehandling her.

Er rynkerne overfladiske og fordelt over et større område, som f.eks. ”kalkunhage”, creppet hals/brystkasse efter stor soleksponering eller generel mangel på glød og vitalitet i hudener Profhilo det optimale valg.

Består af stabiliseret, injicerbart hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden.

 

Er der generende fine linjer, overfladiske rynker, slap hud om øjnene, let kreppet hud på overlæben eller ar efter acne kan en behandling med Frax 1550 laser være løsningen. Behandlingen består af punktvis opvarmning af huden i ca 1 mm dybde. Dette stimulerer hudens egne genopbygningsprocesser og resultatet er fastere, mere jævn og mere spændstig hudoverflade.

Du kan læse mere om Frax 1550 behandling her.

Forløbet hos Cleanic

Hos os starter du dit forløb med en gratis og uforpligtende konsultation med klinikkens læge eller sygeplejerske. Alle behandlinger udføres af specialuddannet kosmetisk personale med mange års erfaring. Hos Cleanic er vi ydermere eksperter i kombinationsbehandlinger for at opnå de bedste resultater.

vi er her for dig!

Book en gratis og uforpligtende konsultation og få vejledning i den bedste behandling til lige netop dig.