rosacea

Rosacea er en inflammatorisk tilstand i huden, som viser sig ved rødme og hurtig opblussen. Rosacea kan dæmpes af IPL (intensivt pulseret lys)

Rosacea er en kronisk tilstand, som ikke kan kureres. Heldigvis kan de synlige symptomer såsom rødme, varme og karsprængninger dæmpes effektivt med IPL.

Nogle gange forveksles voksen akne med rosacea, men disse to hudlidelser er ikke det samme. Rosacea kommer og går i perioder med hyppige tilbagefald, men kan typisk ses som en permanent rødme, selv imellem anfaldene.

Ved hjælp af IPL kan vi meget effektivt lindre symptomerne på rosacea, dvs. reducere rødme og den varme, der ofte opstår i forbindelse med et anfald. Hvis du har rosacea, skal du gennemføre et forløb på mindst 3 behandlinger og derefter ca. 1-2 behandlinger om året for at opretholde resultatet.

Lider du af meget svær rosacea, kan du have behov for medicinsk behandling.

FØR EFTER

Det er endnu ikke kendt, hvorfor nogle mennesker får rosacea, men arvelige faktorer spiller efter sigende en stor rolle. Det er ikke muligt at undgå at få rosacea, men der er meget du kan gøre for at bremse udviklingen. Det er vigtigt, at du bruger solbeskyttelse samt så vidt muligt undgår ”triggers”.

Triggers, eller faktorer, der kan starte et anfald eller forværre tilstanden, er forskellige fra person til person. Det kan f.eks. være:

  • Sol
  • Stærkt krydret mad
  • Varme drikke
  • Alkohol
  • Stress

HVORDAN VIRKER IPL MOD ROSACEA?

IPL-behandlingen koagulerer blodet i de yderliggende kar i ansigtet ved hjælp af varme, og hjælper således med at undertrykke hudens aktivitet, hvilket fører til mindre rødme. Selv meget tydelige kar kan behandles og fjernes effektivt.

Vi tilbyder gratis konsultation, så du får en chance for at møde os og få alle oplysninger om behandlingen, inden du beslutter dig. Hjertelig velkommen!