microgold

Hvad er MicroGold?

MicroGold er navnet på en behandling, hvor der bruges et apparat med 20 ultratynde hule nåle af 24 karat guld. Nålene sender ingredienser nøje udvalgt af din behandler til netop din hud direkte ned i din overhud. Det kan være en ’cocktail’ af vitamin C, hyaluronsyre og meget mere. Det er også muligt at sende botulinum toksin gennem de tynde nåle – i så fald vil behandlingen hedde MicroTox. Begge typer behandlinger booster din hud og gør den glat, jævn og fast.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Behandlingen tager 45 min inkl. rejuvinating maske. Behandlingen er ikke forbundet med smerter. Der er ingen bivirkninger, men du kan opleve at være en smule rød i huden i et par timer.

Hvad skal jeg gøre før og efter behandlingen?

Det er vigtigt, at du plejer huden korrekt både før og efter behandlingen.

Inden behandlingen skal din hud være helt ren (ingen creme, heller ikke solcreme), og du skal undgå sol, solarium, kemisk peeling og produkter med retinol A i mindst en uge inden behandling. Efter behandlingen må du ikke vaske eller rense dit ansigt de næste 6 timer. Du bør ikke bruge produkter med stærke ingredienser (retinol, syre) en uge efterbehandling, og du skal undgå sol og solarium 24 timer efter behandlingen.

microgold behandling microtox københavn
microgold behandling microtox
microgold behandling microtox

Nålene er tyndere end menneskehår og lavet af 24 karat guld og i modsætning til microneedling er nålene i MicroGold-behandlingen mindre og også hule, og derfor kan de sende serum og andre næringsgivende ingredienser ned i huden. Desuden stimulerer nålene ny produktion af kollagen. MicroGold reducerer fine linje, minimerer acne-ar, udjævner huden og bekæmper pigmentering. Behandlingen findes også med Botulinum toxin A, heraf navnet MicroTox. Ved at fordele botulinum toksin i et specialiseret mønster og i mindre doser i huden vil du se øjeblikkelig effekt, og du vil minimere dine porer og få en glat, smuk og jævn hud.

MicroGold er for dig, som

  • ønsker en øget kollagenproduktion
  • vil reducere pigmentering
  • vil reducere rødme i huden
  • gerne vil kontrollere olieproduktionen i huden og undgå at ”shine”
  • ønsker at opløfte din hud og udjævne din hudstruktur
  • bare gerne vil have en fantastisk glød og glat hud

 

MicroBotox er for dig, som udover MicroGolds egenskaber også ønsker

  • at mindske porerne markant
  • at reducere ”kragetæer” og fine linjer
  • en mere fast og stram hud omkring øjne, hals og ansigt
  • helt jævn hud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om MicroGold/MicroTox, og for at finde det bedste match af behandling til dit/dine behov. Det er ganske uforpligtende.