hårfjerning

Permanent hårfjerning med laser

Er du træt af at barbere hver eller hver anden dag og de følgende rifter, indgroede hår og hudirritationer. Vil du bare gerne slippe for, at gøre det selv? For mange er uønsket hårvækst til stor frustration og noget, som dag ud og dag ind stjæler meget tid.

Få permanent hårfjerning udført, af en dygtig og professionel behandler.

Hos Cleanic er laser hårfjerning eller hårreduktion et af vores største og vigtigste behandlingsområder. Vi har sat en ære i at investere i markedets bedste maskine og uddannelse, så vi kan levere eksemplariske resultater. Permanent hårfjerning kan foregå alle områder på kroppen, ben, bikinilinje, ryg, mave, lænd, bryster, armhuler, ansigtet mm.

Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor du får mere information om laser hårfjerning, eller svar på dine spørgsmål.

Laser hårfjerning

IPL laser fra Nordlys er en speciel udvalgt laser fra os, som giver nogle af de allerbedste resultater på markedet. De er sikre, simple og smertefrie.

Denne IPL har patent på et øvre lysfilter, der frasorterer langt de fleste af de lange bølgelængder af lys, som er ansvarlig for overophedning af huden. Du vil altså aldrig opleve en unødigt opvarmet hud eller en følgeskade på grund af fejlagtigt apparatur. Dette lys vil kunne absorbere hårene uden at påvirke omkringliggende hud.

Vores team har gennem konstant research og videreudvikling nøje udvalgt alle apparater, for at kunne tilbyde de absolut bedste produkter i vores klinik og resultater for vores kunder. Det er blevet en værdi for os, at kun bruge maskiner og apparater, der er kategoriseret som medicinsk udstyr til hårfjerning. Flere hospitaler i Danmark og udlandet bruger således det samme udstyr.

Priser

Ved behandling af flere områder i samme behandling betales der kun fuld pris for største område. Samtlige andre områder ydes der 50% rabat på.

Vi tilbyder desuden køb af klippekort på vores behandling med laser til hårfjerning, hvor du kan købe et klippekort på 6 behandlinger, men betaler for 5, eller du kan købe 10 behandlinger, men betaler for 8. Klippekortet er personligt, kan ikke ombyttes og har en gyldighed på 2 år. 

FAQ om laser hårfjerning

Hvordan virker permanent hårfjerning?
Varmen fra lysstrålen i laserlyset ødelægger hårsækkene på de hår der er i vækstfasen. Laserlyset mærkes som små stik i huden, der ikke er særligt ubehagelige. Det er nødvendigt med gentagne behandlinger for at få de hårsække ødelagt der har været i hvilefase.

Hvordan virker laser hårfjerning?

Til permanent hårfjerning anvendes IPL teknologien (Intense Pulsed Light) som er behandling med laserlys, der trænger gennem hudens overflade, og ned i hårsækken. I hårsækken omdannes lyset til varme (ca. 70°) der ødelægger hårsækken. IPL virker bedst på mørke hår.Kroppen har forskellige vækstfaser, så derfor er det kun ca. 20% hår der er aktive ad gangen, så det kræver flere behandlinger at få fjernet håret permanent for et område.

Hvor lang tid holder permanent hårfjerning?

De ødelagte hårsække bliver ikke gendannet, men der kan dannes nye hårsække, så behandlingen skal vedligeholdes efter 9-24 måneder.

Hvor lang tid skal der gå mellem laserbehandling?

Du skal typisk vente 6-8 uger mellem hver behandling, og det er normalt nødvendigt med mellem 4 til 8 behandlinger, hvor resultatet er meget forskelligt fra person til person, afhængig af hårfarve og hudtype.

Hvilken maskine bruges der?

Vi har nøje udvalgt vores lasermaskine for at kunne tilbyde det absolut bedste produkt til vores kunder.  Derfor har vi valgt Ellipse Nordlys som er brugt af mange klinikker og hospitaler i både Danmark og udlandet.

Er der nogle komplikationer eller bivirkninger?

Komplikationer er meget sjældne. Det vil afhænge af, om hvor følsom din hud er, og hvor meget pigment du har. Du skal være helt rask på behandlingstidspunktet. Efter behandlingen vil huden rødme, og muligvis vil du opleve en smule hævelse. Dette er dog midlertidigt, og vil aftage i løbet af et par minutter til et par timer.

Før Efter

vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken