konsultation

Hos Cleanic ønsker vi naturligvis, at du bliver tilfreds med din behandling og derfor tilbyder vi altid en grundig vejledning og gratis konsultation, inden vi påbegynder din kosmetiske behandling. 

Konsultation

En konsultation tager udgangspunkt i en 30 minutters samtale med en af vores dygtige sygeplejersker, ved botox konsultation er det vores tilsynsførende læge. Her afstemmer vi dine forventninger og ønsker i en åben og ærlig dialog.

Under samtalen giver vi gode råd, tips og tricks til dine hudplejerutiner og produkter efter din kosmetiske behandling. 

Dette er for at sikre et bedre resultat og vigtigheden af, at du føler dig tryg, inden du påbegynder din behandling hos Cleanic. 

Vores dygtige behandlere vil være med til at vurdere den optimale behandling for dig, således du føler dig sikker hos os. Vi står altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål både før, under og efter behandlingerne. 

Efter din konsultation hos Cleanic skal der ifølge Sundhedsstyrelsens regler minimum gå 48 timer før vi må behandle dig. Dog kan laserbehandlinger gennemføres samme dag, du er til din konsultation. Vi anbefaler dog, at du læser vejledningen grundigt, som sendes til din mail efter booking af laserbehandling.

Har du spørgsmål så kontakt os meget gerne på nedenstående telefonummer eller mail.

Ring til os:

53 53 28 16

Skriv til os:

info@cleanic.dk

Hos Cleanic kan du forvente:

At blive velbehandlet - ikke overbehandlet

En afslappet, rolig og dejlig atmosfære

En klinik med sikkerheden i top så du kan være tryg

Specialuddannet team som løbende bliver videreuddannet

En tilsynsførende læge med mange års erfaring