botox - botulinum toxin a

BOTOX behandling

Der er intet galt i at have rynker, men sommetider kan rynkerne medvirke til en disharmoni mellem udtryk og følelser, og ansigtet kan fremstå vredt eller træt, uden at man er det. 

Det er neurotoksinet Botulinum toxin A der reducerer rynker simpelt, sikkert og smertefrit.

Resultaterne er tydelige, og behandlingen tager et øjeblik. Det injiceres i huden og får musklerne til at slappe af. Når vores ansigtsmuskler konstant arbejder, er det helt naturligt, at vi danner rynker.

Områder vi behandler med Botox:

botox behandling
Før Efter
Før Efter

det tilbyder vi

Rynker opstår når huden mister sin elasticitet, og er ofte forbundet med de mimiske muskler i ansigtet, men kan også opstå på grund af tyngdekraften.

Rynker er en naturlig del af aldersprocessen, og kan være meget charmerende. For eksempel er smilerynker associeret med et sympatisk ansigt. Det er dog ikke alle rynker, som er vellidt. Stregerne i panden og mellem brynene kan sende fejlagtige signaler om træthed og vrede, selvom man ikke er det. Rynkerne kan genere, når de ikke stemmer overens med vores humør og får os til at se ældre ud, end hvad vi føler os. Heldigvis kan du selv vælge hvilke rynker du vil beholde, og hvilke du vil minimere med botox.

Muskelafslappende behandling

Botox er en muskelafslappende behandling, der bruges til at behandle ansigtsrynker forårsaget af mimiske muskler, f.eks. mellem øjenbrynene, i panden, omkring øjnene og mund. Behandlingen kan også anvendes til at skabe et mindre brynløft. 

Botox injiceres i huden med en meget tynd nål, og behandlingen er smertefri og sikker.  Det er sjældent, at man kan se spor af din rynkebehandlingen efterfølgende, men det kan ske, at du vil få et lille blåt mærke, som forsvinder hurtigt.

Varigheden af Botox varer ca. 3-6 måneder, og efter en behandling får man virkning efter få dage, men maksimal effekt efter 14 dage, hvor man tilbydes en kontrol for at følge op på resultatet.

Jo bedre du vedligeholder din behandling, desto længere kan der med tiden gå mellem behandlingerne.

BIVIRKNINGER VED BRUG AF BOTOX?

Der kan i sjældne tilfælde opstå et lille blåt mærke, hvor nålen er injiceret. Dette er helt ufarligt, og det blå mærke forsvinder hurtigt. De første dage efter behandlingen kan du opleve en smule rødme eller hævelse, og muligvis lidt let kløe og ømhed. Dette gælder både for behandling med fillers. Du kan opleve en smule hovedpine i en kort periode under de første dage efter endt behandling, og sjældent kan du opleve, at dit øjenlåg “hænger” lidt tungt.