Fillerbehandling

I korte træk hjælper filler til at genskabe dine naturlige former ved f.eks. din kæbe eller kindben, samt booste din huds glød og fugt.

Måden filler booster din fugt og udglatter din hud er ved at tilføje hyaluronsyre, som er et af de molekyler i huden som holder den ung og smidig. Vi har ved vores naturlige ældning, en nedsættelse af disse molekyler. Vi får tør, slap og rynket hud når hyaluronsyren svinder, dette kan også ramme din fylde i dine læber.

Så ved at genskabe vores struktur ved at tilføje mere hyaluronsyre til vores hud via filler, vil vi ikke kun holde de unge linjer i ansigtet, men vores hud vil også se mere levende ud og gløden bevares.

Før/efter 1ml fillerbehandling

Før/efter 1.5ml fillerbehandling

FØR EFTER
FØR EFTER

Ved en fillerbehandling, vil man kunne få rynkerne glattet ud, så man får en smuk og jævn overflade i stedet. Hos Cleanic sørger vi for at behandlingen er blid og nænsom mod huden. Man kan med fordel vælge en tynd filler for det bedste resultat af overfladiske rynker, og for at booste hudens glød hvorimod der vælges en fillere med højere koncentration af hyaloronsyre når der skal skabes konture i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe. Din behandler vil altid vælge det produkt der giver dig bedste resultat, holdbarhed og sikkerhed.

Måden behandlingen udføres på er ved, at bruge en fin nål, og sprøjte filler ind i huden eller under rynken.

Forløbet for en behandling tager fra 15-30 minutter, her kan man vælge med eller uden bedøvelse. Bedøvelsen er en lidokain-baseret creme som påsmøres det ønskede behandlingsområde. I tilfælde af ønske om bedøvelse skal man møde op 30 min. før aftalt behandlingstidspunkt.

“Fillere er meget skånsomme mod huden, og ikke testet på dyr på grund af den høje biokompatibilitet”

Områder vi behandler med Juvederm:

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Resultatet af en behandling med filler er ikke permanent. Varigheden afhænger af typen af valgt filler samt området der er behandlet. Områder med stor mimik, f.eks. læber holder cirka 6-9 måneder hvor områder med mindre mimik såsom kindben holder 6 måneder til 2 år. For at vedligeholde effekten af behandlingen råder vi til, at du gentager behandlingen. Jo flere behandlinger du får udført, desto mere langvarige bliver resultaterne.

Filler

Juvederm

Juvederms produktlinje af ikke-permanente fillers er karaktariseret af holdbare og smedige produkter med sikkerheden i top. Juvederm findes i forskellige volumen, blødhed/viskøsitet og med forskellige formål. Ønsker man læbeforstørrelse foretrækkes der et bestemt produkt, som giver god fylde samtidig en behagelig blødhed.Til markering af kindben vil et produkt med særligt høj volumenkapacitet vælges og kombineres med en fastere konsistens, for at mimikere kindbenets naturlige udstråling.
Til forundersøgelsen har vi hos Cleanic fokus på dine ønsker, så vi rammer det/de helt essentielle produkter til dine behov, således du opnår et naturligt og harmonisk resultat.

Er du bange for nåle? Fortæl os det til forundersøgelsen – vi tager os altid god tid til behandlingerne, og alle vores behandlere er dygtige til at håndtere nåleskræk.
Læs mere om JUVEDERM

PROFHILO

Profhilo er en ikke-permanent filler med en af markedets højeste koncentration af hyaluronsyre, specielt udviklet til dig, der ønsker volume og elasticitet i huden.

Det kan godt være, at Profhilo i første omgang minder meget om en almindelig filler, men den bruges i højere grad, som en behandling specifikt til huden. Den langsomme frigivelse af hyaluronsyre stimulerer hudens kollagen og elastin, som efterlader huden glattere, smidigere og friskere. Resultatet efter behandling varer i op til 6 måneder.

Læs mere om PROFHILO

Filler

HVORDAN FUNGERER PROFHILO?

Profhilo består af et højt indhold hyaluronsyre, som er hydrofil. Det betyder, at den absorberer og tilbageholder vand fra kroppen, så Profhilo fungerer nærmere som en fugtighedscreme under huden, frem for en filler. Dette gør Profhilo til en fantastisk behandling for dig, der har tør, kreppet hud, og som ønsker en fastere hud med glød. Denne virkning forekommer allerede inden for 3-5 dage efter behandlingen.

I løbet af de efterfølgende uger stimuleres produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver en opstrammende effekt på huden. Den maksimale virkning af Profhilo ses normalt 1-2 måneder efter behandling nummer to.

HVAD ER FORDELENE VED PROFHILO?

Profhilo forbedrer huden, hvilket gælder både struktur, fugt og glød. Det hjælper også med at øge fasthed, elasticitet, fremme en sundere og blødere hud. Profhilo bruges mest til ansigt og hals, men kan også anvendes til hænder og decolletage.

HVAD ER EN PROFHILO-BEHANDLING?

Profhilo udføres ideelt som et forløb af 2-3 behandlinger med 4-ugers intervaller. Injektionen finder sted lige under hudoverfladen, og spreder sig derefter hurtigt under huden for at give maksimal hydrering. Profhilo absorberes inden for en radius på 2 cm fra injektionsstedet, så med vores erfaring behøves der i alt kun 10 injektionspunkter til behandling af ansigtet eller halsen.

Efter en kur på 2-3 behandlinger kan du forvente en fugtet, strålende og jævnere hud. Fine linjer formindskes, og huden bliver mere elastisk og blød. Behandlingen kan gentages om nødvendigt efter ca. 6 måneder for at opretholde resultatet. En behandling tager ikke mere end 10 minutter, og kræver ingen bedøvelse.

RISICI OG REKONVALESCENS?

Som med alle injektionsbehandlinger er der risiko for blå mærker eller hævelse på injektionsstederne. De er midlertidige og ikke farlige. Normalt kan du efter endt behandling straks vende tilbage til normale “lette” daglige aktiviteter. Vi anbefaler dog, at du undgår hård træning, sauna og dampbad i de første par dage. Du skal også undgå intens udsættelse for sol eller UV-lys i de første dage efter behandlingen. Brug altid UV-beskyttelse, når du opholder dig udenfor efter en æstetisk behandling.

Profhilo udføres ikke på gravide og ammende, ellers er der ingen andre begrænsninger.

Behandlingen udføres af en af vores specialuddannede sygeplejersker eller læge. Book tid til konsultation eller behandling her!