Fillerbehandling

I korte træk hjælper filler til at genskabe dine naturlige former ved f.eks. din kæbe eller kindben, samt booste din huds glød og fugt.

Måden filler booster din fugt og udglatter din hud er ved at tilføje hyaluronsyre, som er et af de molekyler i huden som holder den ung og smidig. Vi har ved vores naturlige ældning, en nedsættelse af disse molekyler. Vi får tør, slap og rynket hud når hyaluronsyren svinder, dette kan også ramme din fylde i dine læber.

Så ved at genskabe vores struktur ved at tilføje mere hyaluronsyre til vores hud via filler, vil vi ikke kun holde de unge linjer i ansigtet, men vores hud vil også se mere levende ud og gløden bevares.

Før/efter 1ml fillerbehandling

Før/efter 1.5ml fillerbehandling

FØR EFTER
FØR EFTER

Ved en fillerbehandling, vil man kunne få rynkerne glattet ud, så man får en smuk og jævn overflade i stedet. Hos Cleanic sørger vi for at behandlingen er blid og nænsom mod huden. Man kan med fordel vælge en tynd filler for det bedste resultat af overfladiske rynker, og for at booste hudens glød hvorimod der vælges en fillere med højere koncentration af hyaloronsyre når der skal skabes konture i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe. Din behandler vil altid vælge det produkt der giver dig bedste resultat, holdbarhed og sikkerhed.

Måden behandlingen udføres på er ved, at bruge en fin nål, og sprøjte filler ind i huden eller under rynken.

Forløbet for en behandling tager fra 15-30 minutter, her kan man vælge med eller uden bedøvelse. Bedøvelsen er en lidokain-baseret creme som påsmøres det ønskede behandlingsområde. I tilfælde af ønske om bedøvelse skal man møde op 30 min. før aftalt behandlingstidspunkt.

“Fillere er meget skånsomme mod huden, og ikke testet på dyr på grund af den høje biokompatibilitet”

Områder vi behandler med Juvederm:

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Resultatet af en behandling med filler er ikke permanent. Varigheden afhænger af typen af valgt filler samt området der er behandlet. Områder med stor mimik, f.eks. læber holder cirka 6-9 måneder hvor områder med mindre mimik såsom kindben holder 6 måneder til 2 år. For at vedligeholde effekten af behandlingen råder vi til, at du gentager behandlingen. Jo flere behandlinger du får udført, desto mere langvarige bliver resultaterne.

Juvederm

Juvederms produktlinje af ikke-permanente fillers er karaktariseret af holdbare og smedige produkter med sikkerheden i top. Juvederm findes i forskellige volumen, blødhed/viskøsitet og med forskellige formål. Ønsker man læbeforstørrelse foretrækkes der et bestemt produkt, som giver god fylde samtidig en behagelig blødhed.Til markering af kindben vil et produkt med særligt høj volumenkapacitet vælges og kombineres med en fastere konsistens, for at mimikere kindbenets naturlige udstråling.
Til forundersøgelsen har vi hos Cleanic fokus på dine ønsker, så vi rammer det/de helt essentielle produkter til dine behov, således du opnår et naturligt og harmonisk resultat.

Er du bange for nåle? Fortæl os det til forundersøgelsen – vi tager os altid god tid til behandlingerne, og alle vores behandlere er dygtige til at håndtere nåleskræk.
Læs mere om JUVEDERM

Priser

Ved brug af mere end 1 ml. pr. behandling, betales der kun fuld pris for første ml. Samtlige resten ydes der 30% rabat på. Der betales kun ét tillæg for behandling af komplicerede områder pr. behandling, uanset antal områder.