ems - musculpting pro

Opbyg muskelmasse og reducer fedt med Ems - Musculpting Pro

Ønsker du at få markerede mavemuskler, slippe af med overskydende fedt eller at få løftet bagdelen? For mange er tiden ikke til at rende frem og tilbage i et fitnesscenter, hvorfor elektronisk magnetisk muskelstimulation vil være den optimale løsning. Du kan altså slippe for at lave utallige sit-ups og squats ved at få en behandling med vores Musculpting Pro maskine. 

Studier i USA viser, at testpersonerne efter 1 måned og 3 behandlinger øgede deres muskelmasse med 21% og samtidig reducerede op til 20% fedt!  

sculpting behandling københavn
Ems musculpting pro maskine fedtreducering

Hvad er Elektrisk magnetisk muskelstimulation?

Musculpting Pro er en maskine som gennem høj-intensitetsfokuseret elektromagnetisk energi markerer de behandlede muskelgrupper og samtidig nedbrydes de omkringliggende fedtceller, hvilket resulterer i et mere tonet resultat. Under en behandling aktiveres langt flere muskelfibre end ved almindelig fysisk træning, hvorfor denne metode er oplagt til dig, der ønsker at se tydelige resultater inden for en kort periode.

Vi benytter den kraftigste model på markedet “Musculpting Pro” på 5000w.

Hvem egner behandlingen sig til?

Behandlingen er til dig, som er i forholdsvis god form og som ikke bærer rundt på for mange kilo på kroppen, men har et ønske om at definere visse områder.

Behandlingen kan også mindske splittede mavemuskler, hvilket for mange kan være en gene efter graviditet. 

Hvad kan behandles?

Maskinen kan reducere fedt og opbygge muskelmasse på flere forskellige områder på kroppen. Maskinens applikatorer kan påføres på mave, love handles (sidedeller), baller, arme, lår og brystet på mænd. 

Du kan med Musculpting Pro få behandlet flere områder på samme tid, hvis du ønsker det. Fx hvis du både ønsker en mere tonet mave, og samtidig ønsker at stramme op på overarmene, er det muligt at få påført applikatorerne på samme tid på de forskellige behandlingsområder for at effektivisere behandlingen. Maskinen konturerer, toner og løfter alle områderne ved at styrke og definere muskelgrupperne. Samtidig kan du slippe af med appelsinhud (cellulitis) på lår og baller. 

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår liggende på en briks enten på maven eller på ryggen. Her får du påsat applikatorer på det område, som skal behandles. Alt efter valget af behandlingsområde vil behandlingen have en varighed på cirka 30 minutter. 

Ved din første behandling startes maskinen med den laveste energi-intensitet for at sikre, at du ikke oplever ubehag under behandlingen. Herefter vil vi gradvist øge energien i henhold til din tolerance, for at opnå de bedste resultater. Ved det høje energiniveau vil du kunne mærke muskelsammentrækningerne, som første gang kan føles en smule mærkeligt men smertefrit.  

Hvordan virker behandlingen?

En enkelt 30 minutters behandling medfører næsten 20.000 muskelsammentrækninger, hvilket svarer til at lave 20.000 sit-ups eller squats. Maskinen går ind og stimulerer nerverne, som forårsager muskelsammentrækninger, der får muskelfibrene til at vokse sig større og stærkere. 

Dette skyldes, at Musculpting Pro generer impulser med så høj frekvens, at musklerne ikke får mulighed for at slappe af ind i mellem, hvilket er tilfældet ved almindelig muskeltræning. 

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Vi anbefaler, at man får 4 behandlinger i alt inden for 14 dage. Det vil sige 2 behandlinger om ugen af 30 minutters varighed over 2 uger. I de fleste tilfælde er det nok med 4 behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Alt efter kropstype anbefaler vi hos nogle personer at få 6-8 behandlinger, for at opnå det mest effektive resultat.

Vi anbefaler at gentage behandlingen 1-2 gange om året, hvis man ønsker, at resultatet skal vedligeholdes. Dette er naturligvis i kombination med almindelig gode kostvaner og regelmæssig motion. 

SOMMERKAMPAGNE i Juli og august:

25% rabat på både enkelte behandlinger og forudbetalte forløb

BEHANDLINGEN TILBYDES I VORES ØSTERBRO AFDELING

Generelle forhold der taler mod behandling