skinbooster / ejal 40

Ejal 40 Skinbooster er en innovativ injektionsbehandling, som hurtigt er blevet en favoritbehandling hos mange.

Hvorfor skal du vælge en skinbooster / Ejal 40 behandling?

Med tiden forringes hudens evne til at danne hyaluronsyre samtidig med at kollagenproduktionen falder. Det betyder at huden hurtigt mister fugt og sin naturlige tæthed og elasticitet, hvilket resulterer i flere rynker, furer m.m.
Skinbooster / Ejal 40 er god til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar, og hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.
Så hvis du gerne vil opretholde hyaluronsyre niveauet og kollagenproduktionen i huden, så vil skinbooster / Ejal 40 være den ideelle behandling for dig.

Hvilke områder kan behandles med skinbooster / Ejal 40?

Skinboosteren kan bruges i både ansigt, på hals, decollete og hænder. Boosteren kan anvendes som ”alene behandling” eller som supplement til en ikke-permanent fillerbehandling, der lægges dybere i huden. Skinboosteren er til dig, som gerne vil have et mindre facelift, men ikke ønsker at gå igennem en operation.

Hvor længe er holdbarheden af behandlingen?

For det mest optimale resultat anbefaler vi, at:

  • Du behandles 1-2 gange med ca. 4 ugers mellemrum, hvis du er mellem 25-35 år.
  • Du behandles 2-3 gange med ca. 4 ugers mellemrum, hvis du er mellem 35-50 år.
  • Du behandles 3-4 gange med ca. 4 ugers mellemrum, hvis du er over 50 år.

Derefter anbefaler vi, at du får en behandling hver 6-9 måned, alt efter alder, hudtype m.m., så du kan vedligeholde resultatet. 

Hvad skal jeg forberede før behandlingen?

Før behandlingen anbefales det at ophøre med brug af fiskeolie og visse typer af håndkøbsmedicin, der kan virke blodfortyndende. 

Hvordan udføres behandling?

Skinbooster behandlingen består af hyaluronsyre og en mild og tynd filler. Produktet går ind og stimulerer hudens egen kollagen- og elastinproduktion, som giver din hud en fornyet elasticitet. Skinboosteren fungerer altså som en effektiv ”fugtmaske”, fordi den øjeblikkeligt fylder huden op indefra. 

Du bør så vidt muligt møde op til behandlingen uden makeup. Behandlingen tager oftest 15-30 minutter, alt efter hvor mange og hvilke områder, der skal behandles. 

Hvad sker der efter en behandling?

Efter en behandling vil du opleve en stor forbedring af din huds velvære, og din hud vil komme til at føles helt som ny. Du kan straks genoptage arbejde og almindelige gøremål efter behandlingen, men skal dog være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet de første to døgn. Du skal undlade at massere eller gnide på det behandlede område, og der må først anvendes cremer og makeup 6 timer efter behandlingen. Du skal også undgå at udsætte huden for ekstrem varme eller kulde, som fx sauna, direkte sollys, solarium m.m. i de efterfølgende dage. 

Eventuelle bivirkninger ved behandlingen 

Efter behandlingen kan der opstå hævelse, rødme, misfarvning og små buler ved injektionsstederne.

Disse forsvinder typisk i løbet af 12-24 timer, men det kan variere ift., hvor hurtigt produktet fordeler sig.

Enkelte får bumselignende udslet, som kan vare et par dage. Der ses sjældent infektion, opstår dette, kan det afhjælpes med antibiotikabehandling.

Før / Efter resultater

Generelle forhold der taler imod behandling