skinbooster / ejal 40

Ejal 40 Skinbooster er en innovativ injektionsbehandling, som hurtigt er blevet en favoritbehandling hos mange.

Ejal 40 skinbooster er med til at forbedre hudens kvalitet, give et frisk udseende, øge fugtniveauet markant og give huden en naturlig glød.

Skinbooster behandlingen består af hyaluronsyre og en mild og tynd filler. Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, og som er med til at give et højt vandindhold, så huden ikke tørrer ud.

Skinbooster / ejal 40 er god til at forbedre hudens glathed, minimere fine linjer, rynker og ar, og hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Produktet går ind og stimulerer hudens egen collagen og elastinproduktion, som giver din hud en fornyet elasticitet. Efter en behandling vil du opleve en stor forbedring af din huds velvære, og din hud vil komme til at føles helt som ny.

Produktet hjælper hvis du gerne vil af med linjer og rynker, have opstrammet slap hud eller bare gerne vil have forbedret din hudtilstand.

Vi tilbyder altid en gratis konsultation, hvor vi lytter til dine behov og ud fra dine ønsker finder det bedste match til at nå målet. Du vil blive informeret og rådgivet om de forskellige muligheder vi tilbyder, og sammen kommer vi frem til den bedste løsning for dig.

Hvorfor skal du vælge ejal 40/ skinbooster?

Med tiden forringes hudens evne til at danne hyaluronsyre, samtidig med at kollagenproduktionen flader.  Det betyder at huden hurtigt mister fugt og sin naturlige tæthed og elasticitet, hvilket resulterer i flere rynker, furer m.m.  
Så hvis du gerne vil opretholde hyaluronsyre niveauet og kollagenproduktionen i huden, så vil ejal40 skinbooster være den ideelle behandling for dig.

Skinbooster fungerer altså som en effektiv ”fugtmaske”, fordi den øjeblikkeligt fylder huden op indefra.

Behandlingen er effektiv og god til dig der ønsker en reduktion eller forebyggelse af

 
  • Aldringstegn
  • Rynker
  • Dehydreret
  • Skadet hud

Hvor kan skinboosteren bruges?

Skinboosteren kan bruges i både ansigt, hals, decollete og hænder. Skinboosteren er til dig som gerne vil have et mindre facelift, men ikke gider at gå igennem en operation.

Skinboosteren er med til at give en ungdommelig glød som kommer indefra. Den formår at udglatte ujævne ulejligheder i huden og derved giver glød, udglatter og udligner din hud uden at ændre din originale ansigtsform.

Hvor mange gange skal jeg have og hvor længe holder det?

Anbefalingen er at:

  • Du behandles 1-2 gange med ca. 4 ugers mellemrum hvis du er mellem 25-35 år.
  • Du behandles 2-3 gange med ca. 4 ugers hvis du er over 35 år. 
  • Du behandles 3-4 gange med ca. 4 ugers mellemrum hvis du er over 50 år.

Derefter anbefaler vi, at du får en behandling hver 4-6. måned, så du kan vedligeholde resultatet.


Du vil opleve en lille forbedring efter første behandling, og du vil kunne se det endelige resultat efter 2-3. behandling. 


Inden en behandling med skinbooster

Før din behandling med Ejal40 skal du booke tid til en konsultation, hvis du ikke tidligere har modtaget behandling hos os med filler/skinbooster. Derefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få din skinbooster behandling.

 

Efter behandlingen

Efter din behandling er der risiko for infektion i området, du må derfor ikke røre behandlingsområdet i de første 6 timer for at undgå infektion. Du må ligeledes ikke bruge makeup og cremer i de første 6 timer. Og så skal de undlade at udsætte dig for høje temperaturer som sauna, direkte sollys, solarium m.m. i de efterfølgende dage.

*Hvis du er gravid eller ammer, kan du ikke modtage behandlinger med filler/skinbooster eller botox.