Mød personalet
Zia sally sygeplejerske

Zia

Kosmetisk sygeplejerske

Zia har før hun begyndte at arbejde som kosmetisk sygeplejerske, arbejdet indenfor sundhedsvæsenet som sygeplejerske. Hun har taget flere masterclasses i Danmark og i udlandet, for altid at være up to date med de nyeste teknikker. Hun arbejder ud fra “less is more” for at give smukke æstetiske resultater.

 

Min passion er at skabe naturlige resultater og lytte til dit behov.
Jeg har en stor passion for at give en smuk hud og vil derfor altid vejlede dig i en kombinationsbehandling af hjemmebehandling kombineret med klinik behandlinger.
sandra sygeplejerske

Sandra

Kosmetisk sygeplejerske

Sandra er uddannet sygeplejerske og registreret ved Sundhedstyrrelsen i botox, ikke-permanente fillers, kemisk peeling, kar sklerosering, laser til fjernelse af solskader, hudforyngende og hårfjernelse.

Udover speciale i kosmetiske behandlinger arbejder Sandra også som operationssygeplejerske, hvor hun blandt andet også assistere til plastik kirurgiske operationer og holder sig ajour generelt inde for den kosmetiske verden.

 

“Den brede viden og erfaring gør, at jeg kan vejlede i den mest optimale behandling i forhold til dine behov og ønsker. Oftest er det de små ting der øger selvværdet – fx. mindskning af bekymringsrynke mellem bryn, nedadvendte mundvige, fjernelse af hår under armene etc.

De små ting gør, at andre ikke rigtig kan se hvor den gendannet glød kommer fra.”