Mød personalet
Zia sally sygeplejerske

Zia

Kosmetisk sygeplejerske

Zia har før hun begyndte at arbejde som kosmetisk sygeplejerske, arbejdet indenfor sundhedsvæsenet som sygeplejerske. Hun har taget flere masterclasses i Danmark og i udlandet, for altid at være up to date med de nyeste teknikker. Hun arbejder ud fra “less is more” for at give smukke æstetiske resultater.

 

Min passion er at skabe naturlige resultater og lytte til dit behov.
Jeg har en stor passion for at give en smuk hud og vil derfor altid vejlede dig i en kombinationsbehandling af hjemmebehandling kombineret med klinik behandlinger.
sandra sygeplejerske

Sandra

Kosmetisk sygeplejerske

Sandra er uddannet sygeplejerske og registreret ved Sundhedstyrrelsen i botox, ikke-permanente fillers, kemisk peeling, kar sklerosering, laser til fjernelse af solskader, hudforyngende og hårfjernelse.

Udover speciale i kosmetiske behandlinger arbejder Sandra også som operationssygeplejerske, hvor hun blandt andet også assistere til plastik kirurgiske operationer og holder sig ajour generelt inde for den kosmetiske verden.

 

“Den brede viden og erfaring gør, at jeg kan vejlede i den mest optimale behandling i forhold til dine behov og ønsker. Oftest er det de små ting der øger selvværdet – fx. mindskning af bekymringsrynke mellem bryn, nedadvendte mundvige, fjernelse af hår under armene etc.

De små ting gør, at andre ikke rigtig kan se hvor den gendannet glød kommer fra.”

 

Ida

Ida

Kosmetolog og negletekniker

Ida er smilende, professionel, detaljeorienteret og yderst passioneret omkring sit arbejde. Ida har arbejdet i beauty branchen de sidste 10 år, og du kan møde Ida hvis du skal have foretaget behandlinger med voks, lashlift, bryn og negle.

 

“ Jeg elsker at se før og efter resultater, og hvor stor positiv forandring en mindre behandling kan have.” 

Maria

Kosmetisk sygeplejerske

Maria er uddannet kosmetisk sygeplejerske, og har arbejdet inden for det kosmetiske felt siden 2015. Maria har flere års erfaring som hospitalssygeplejerske og kan derfor bidrage med både kosmetiske og sundhedsfaglige kompetencer. Maria har en klar idé om hvordan hendes faglige viden omkring skønhed og æstetik skal udfoldes i samarbejde med klientens unikke ønsker og behov: 

 

”Et ideelt behandlingsforløb hos mig vil være at rådgive og vejlede dig, så vi sammen kan skabe et naturligt og harmonerende resultat. At du går ud af døren med et smil og er blevet til en friskere og smukkere udgave af dig selv, er min store passion”.  

Lone

Kosmetisk sygeplejerske

Lone har arbejdet i det kosmetiske branche siden 2019 og har været sygeplejerske i Cleanic siden vi åbnede vores perle i Holte. Her behandler Lone med Botox og Fillers.

Lone har en varm personlighed og lægger stor vægt på, at du føler dig i trygge hænder.

 

´Mit mål er at skabe udelukkende naturlige resultater, hvor jeg behandler med forsigtighed og ærlighed og hvor ́ ́Less is More ́ ́.