lotte

Kosmetisk sygeplejerske

34 år og uddannet sygeplejerske siden 2013. Mange års solid erfaring i branchen, både som kosmetisk behandler, klinikchef og underviser (Aarhus og København). Jeg laver alle former for injektionsbehandlinger med filler og botox, også de avancerede behandlinger. Registreret ved Sundhedsstyrelsen til behandlinger med ikke-permanent filler, Botox, mild hudforyngende behandling med laser (frax og IPL), IPL laser mod karsprængninger og uønsket hårvækst, peelinger med en pH på 3 eller derunder, sklerosering af kar på benene samt certificeret til flere forskellige behandlinger i ansigt og på krop.


”Som kosmetisk sygeplejerske elsker jeg at afmystificere, hvad denne form for kosmetiske behandlinger er og rent faktisk kan. Det er mit ansvar at lytte til og rådgive mine kunder, og ikke mindst at gøre det i et trygt miljø, hvor overvejelser eller spørgsmål omkring forskønnelse bliver mødt af forståelse, empati og nuancering. Når du kommer til mig som ny eller gammel kunde, er det mit fornemmeste ansvar, foruden at skabe et trygt miljø, som emmer af høj faglighed, at det skal være en rar og hyggelig oplevelse, både hvad angår konsultationen, men i dén grad også selve behandlingen og i efterforløbet.”

caroline aaquist

laseruddannet kosmetolog, negletekniker og vippetekniker

Uddannet kosmetolog ved Beauty and Style i København. Caroline er skoleeksemplet på et sympatisk menneske; hun får sine omgivelser til at føle glæde, tryghed og varme med sin imødekommende og smittende personlighed.

Hun valgte netop sit fag for at kunne arbejde med mennesker og sørge for, at hun hver dag kan sende kunderne gladere ud af døren, end de var da de kom ind

Hun er fagligt skarp og gør altid sit ypperste for at opnå de bedste resultater. Du kan møde hende i klinikken, når du skal have foretaget behandlinger med voks, laser, hudpleje, vipper og bryn mm.

Carolines favoritbehandling er hårfjerning med laser. 

”At hjælpe kunder med deres æstetiske behov og ønsker er mit hjertebarn.”