Azita Andersen

Azita Andersen

klinikchef og ansvarshavende sygeplejerske

Uddannet sygeplejerske, kosmetolog og professionel make up artist. Derudover er Azita specialuddannet i kosmetiske procedurer. Det er ingen hemmelighed, at Azita elsker at udvikle sine evner og lære nyt, og hendes høje faglighed, hendes kærlighed for at hjælpe andre mennesker til et sundere, skønnere ydre og en passion for at blive en helhedsorienteret kosmetisk sygeplejerske har været afgørende faktorer for, at hun er valgt som Cleanics klinikchef.

Azitas favoritbehandlinger er Frax 1550 og hårfjerning med laser. Derudover er hun meget glad for at anvende botox mellem brynene, for at undgå det famøse “11-tal”.

”Den indre skønhed er usammenligneligt vigtig i forhold til, hvad man kan se med det blotte øje. Det er ikke kun vigtigt at være et godt menneske, men også at man har ro og hviler i sig selv. Det sidste skal man nogle gange have hjælp til, og det kan være en minimal behandling, der gør en kæmpe forskel”.

 

Caroline Aaquist

laseruddannet kosmetolog, negletekniker og vippetekniker

Uddannet kosmetolog ved Beauty and Style i København. Caroline er skoleeksemplet på et sympatisk menneske; hun får sine omgivelser til at føle glæde, tryghed og varme med sin imødekommende og smittende personlighed. Hun valgte sit fag netop for at kunne arbejde med mennesker og sørge for, at hun hver dag kan sende kunderne gladere ud af døren end de var da de kom ind. Hun er fagligt skarp og gør altid sit ypperste for at opnå de bedste resultater. Du kan møde hende i klinikken, når du skal have foretaget behandlinger med voks, laser, hudpleje, vipper og bryn mm. 

Carolines favoritbehandlinger er hårfjerning med laser. Hun har anvendt botox og fillers i kæben og hagen for at få det eftertragtede v-shape ansigt. Hendes næste behandling til sig selv bliver Fraxel i ansigtet, som hun glæder sig rigtig meget til.

”At hjælpe kunder med deres æstetiske behov og ønsker er mit hjertebarn.”