super glow

Hvad er Super Glow?

Super Glow er vores skræddersyede ansigtsbehandling til alle jer dejlige gravide/ammende kvinder, som ikke må få foretaget andre behandlinger.

Behandlingen er sammensat af vores topprofessionelle team som har specialiseret sig i forskellige behandlinger for at sammensætte det mest optimale til din hud. 

Hvad går behandlingen ud på?

Behandlingen fokuserer på at afrense og gennemfugte huden således, at din hud opnår en gennemhydreret og glansfuld tilstand. Dette er også fordelagtigt for dig, hvis din hud føles tør og træt.

Det er en dybdegående fugtbehandling, der bidrager til at give din hud et blødere, mere hydreret og betydeligt mere glowy udtryk.

I kombination med den skånsomme afretning og mild peeling, inkluderer behandlingen også en massage med produkter som er rige på vitaminer og antioxidanter.

Hvor lang tid tager behandlingen?

 Behandling varer 45 min og afslutningsvis anvendes produkter, som er skræddersyet til din hudtype. Vi er altid til rådighed for at vejlede i brugen af de produkter, som vi tilbyder i klinikken.

Hvad er forskellen på Super Glow og C-vitamin Booster?

Super Glow udføres blandt andet ved hjælp af Nanoneedling. Nanoneedling er en skånsom metode til at kanalisere aktive stoffer dybt ned i huden, og den kan derfor anvendes af alle hudtyper, herunder også de mere sarte og reaktive.

C-vitamin Booster udføres ved hjælp af Mikroneedling. Mikroneedling penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm, og derfor må C-vitamin Booster-behandlingen ikke udføres på gravide eller ammende kvinder.

Hvor ofte skal behandlingen foretages?

Vi anbefaler, at du gentager behandlingen med 3-4 ugers mellemrum.  

Hvad er Gua Sha massage?

Udover ansigtsmassagen indebærer behandlingen også en Gua Sha massage med fugtgivende olie. Denne form for massage er en teknik som er med til at øge blodcirkulationen hvilket er gavnligt på flere områder. Du har mulighed for at specificere de områder, der kræver særlig opmærksomhed. Det kan være bekymringsrynker, poser under øjnene eller andre områder som ikke kan behandles i dybden under graviditet eller amning.

Eventuelle bivirkninger ved behandlingen

 Behandlingen kan give en let rødme og opblussen i de første 30 -60 min efter behandlingen, men herefter vil du opleve en smuk, glansfuld og velhydreret hud.

Super Glow:

Afrensning

Mild peeling

Afrensning

Nanoneedling med udvalgt vitamin alt efter behov

Afrensning

Guasha massage med olie

Afrensning

Kølende Phyto maske

Afsluttende produkter

C-vitamin booster:

Afrensning 

Mild kemisk peeling 

Afrensning

Microneedling med c vitamin serum 

Afrensning 

Ansigts massage med 24 K guld olie

Afrensning 

Kølende Phyto Maske

Afsluttende produkter 

Priser