laserbehandling

En fraktioneret laserbehandling kan opstramme og skabe en flot fornyet hud, ved at glatte huden og på den måde nedsætte og forebygge rynker, plus at give en markant blødere hud – din hud vil således se mere frisk ud.

En behandling med laser er en effektiv måde at få hjælp til fjernelse af eventuelle uønskede faktorer på huden, f.eks. karsprængninger, solskader, ar mm.

Behandlinger med laser bruges ofte til forbedring af ar, mindske ar efter acne eller urenheder, eller fjernelse af hår og karsprængninger. Vi tilbyder altid en gratis konsultation, hvor vi planlægger et behandlingsforløb for dig med fokus på gode råd og vejledning.

Vi kan opnå flotte resultater ved behandling af arvæv som kan komme af strækmærker, operationsar, ar efter ulykker, samt ar forårsaget af akne. Du kan forvente en forbedring af din hudkvalitet med en vis opstramning og udglatning.

Hudforyngelse

Oplever du gener efter akne, solskadet hud, ardannelse, overfladiske blodkar, pigmentering, rosacea, eller noget helt andet? Så er du kommet til det rigtige sted!

Hudforyngelse eller rejuvenation er den samlede betegnelse for en række forskellige behandlinger, som sigter mod at udjævne, forynge og forfine din hud og hudstruktur. Uanset hvad dine ønsker må være, kan vi hos Cleanic hjælpe dig med den nyeste teknologi inden for kollagen stimulerende behandlinger m.m. Vi tilbyder også quickfix behandlinger i form af injektionsbehandlinger.

Vi arbejder med forskellige laserbehandlinger f.eks, IPL, Frax , Nd.YAG, samt injektioner for rynkebehandlinger og fillers. Vi er også dygtige med micro needling, og tilbyder altid en gratis konsultation, hvor du vil blive informeret og rådgivet om de forskellige muligheder vi tilbyder. Sammen finder vi den behandling, som passer bedst til dig.

Laserbehandling med Frax laser

Frax Laserbehandling er en af de mest avancerede og afprøvede teknikker til foryngelse af huden. Der er tale om non-ablativ laserbehandling som betyder at hudens overflade ikke brydes. Eventuelle små midlertidige sår efterbehandlingen dannes således lige under hudens overflade og risikoen for infektioner mm er derfor minimal, sammenlignet med en almindelig ablativ laserbehandling, såsom CO2 laser.

LaserBehandling

FRAX

Er en yderst effektiv laser til, at behandle ar efter akne og til at opstramme huden, reducere store porer, melasma og solskader. Denne laser er anerkendt i hele skønhedsbranchen for sin nænsomhed og effektivitet, og bliver anvendt på de bedste klinikker og privathospitaler i verden.

Som navnet lægger op til, er Frax en fraktioneret laser. Det betyder at vi med Frax kun behandler en fraktion af huden i det ønskede område. Vi skaber med laserstråler tusinder af små kontrolleret “skader” i den valgte fraktion, og ved at efterlade u-skadet væv mellem laser punkterne, opnår vi en hurtigere heling og resultat. Denne effektive behandling virker på kollagen stimuleringen nede i huden og betyder, at vi rent faktisk kan mindske nye og gamle ar, ar efter akne samt rynker..

Med Frax kan vi også effektivt reducere strækmærker, stramme op omkring halsen, décolleté og håndrygge.

Fjernelse af karsprængninger

Overfladiske og tydelige blodkar på benene er almindelige kar, som er blevet forstørret på grund af øget pres i benene.

Vi anvender Nd.YAG laser til at behandle blodkar på benene. Denne laser kan med fordel også anvendes til kraftige kar under øjnene eller i ansigtet. Nd.YAG-laseren er en ægte laser med kun én bølgelængde.

Det er en kraftig laser, hvor alle bølgerne er parallelle og derfor kan penetrere dybt ned i huden.

Laseren koagulerer blodet på udvalgte punkter i karret, så blodtilførslen til karret bliver afklemt, og tilførslen stopper.

Resultater kan sommetider ses med det samme, men nogle gange tager det flere uger, inden karret forsvinder. Vi anbefaler en til fire behandlinger for de mest optimale resultater.

NB: Det er vigtigt, at du inden behandlingen ikke anvender blodfortyndende medicin. Det er derudover en god idé at investere i et par støttestrømper, som du skal bære efter behandling for at optimere resultatet.

Laseren Nd.YAG bruges som nævnt også til større blodkar i ansigtet, f.eks. omkring næsen. Kontakt os for at høre mere eller book en gratis konsultation.

Hos Cleanic har vi stor erfaring med behandling af pigmentforandringer efter solskader. Vores behandlere hjælper dig med at vælge den mest effektive behandling. Vi anvender IPL til effektivt at reducere kar, pigmenter og rødme i huden.