Sikkerheds og afbestillingspolitik

Sikkerhed 

Sikkerhed er alfa og omega hos Cleanic. Du skal som kunde til hver en tid føle dig tryg hos os, lige fra du træder ind ad døren hos os for første gang. Naturligvis sørger vi for at give dig al nødvendig information, så du føler dig klædt på til at forlade klinikken igen. Det er yderst vigtigt for os, at du er velinformeret både mundtligt og skriftligt inden en behandling. Derudover vil vi også understrege, at vi aldrig er længere væk end et opkald, så hvis du senere skulle få spørgsmål eller behøver et råd, så kontakter du os blot, og vi vil hjælpe dig. 

 Vores team består af professionelle medarbejdere – både lægefaglige og kosmetologer – som har flere års erfaringer med kosmetiske behandlinger, og har udover den sundhedsfaglige uddannelse specialiseret os og taget efteruddannelse inden for behandlingsmetoder, teknikker og produkter. Inden din kosmetiske behandling, skal du til konsultation hos vores læge, sygeplejerske eller kosmetolog. Nogle behandlinger kræver mindst 48 timers betænkningstid, inden vi kan foretage behandlingen på dig, mens andre kan udføres med det samme.

Sammen med den kosmetiske sygeplejerske gennemgår I omhyggeligt og grundigt dine ønsker. Her kan vi ærligt forventningsafstemme og vurdere, hvad der vil være den bedste løsning for netop dig. Ærlighed er, ligesom sikkerhed, en kerneværdi for os. Vi rådgiver dig til at tage de bedste valg – og fravalg.

Vi er taknemmelige over, at du har valgt os. Det er vores fornemmeste opgave at gøre dig glad for dit valg.

Vi er naturligvis godkendt af Sundhedsstyrelsen og og alle vores behandlere er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Afbudspolitik

Hos Cleanic gør vi rigtig meget ud af, at din behandling er noget helt særligt. Vi forbereder os, og bruger ressourcer på planlægning, rengøring og klargøring til behandlingen. Er du forhindret i at møde op, ønsker vi dit afbud senest 48 timer inden din behandling starter. Både for vores skyld, men mest for at en anden kunde kan nå at overtage din planlagte tid.

Melder du afbud senere, opkræver vi 50% af prisen for behandlingen. Hvis du hverken møder op eller melder afbud, betaler du 100% af prisen for behandlingen. // Melder du afbud senere end 48 timer, betaler du 500DKK i gebyr.

Vi sørger altid for at sende dig en SMS og en e-mail med bookingbekræftelse XX dage inden din behandling, og vi anbefaler dig at notere det ned et sted.