filler behandling

Fillerbehandling

Ikke-permanent filler kan benyttes til at skabe konturer i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe. 

Måden ikke-permanent filler booster din fugt og udglatter din hud er ved at tilføje hyaluronsyre, som er et af de molekyler i huden som holder den ung og smidig. Vi har ved vores naturlige ældning, en nedsættelse af disse molekyler. Vi får tør, slap og rynket hud når hyaluronsyren svinder, dette kan også ramme din fylde i dine læber.

Ved at genskabe vores struktur ved at tilføje mere hyaluronsyre til vores hud via ikke-permanent filler, vil vi ikke kun holde de unge linjer i ansigtet, men vores hud vil også se mere levende ud og gløden bevares.

Hos Cleanic sørger vi for, at behandlingen er blid og nænsom mod huden.
Hvis du ønsker at opnå det bedste resultat af overfladiske rynker eller at booste hudens glød, kan du med fordel vælge en tynd ikke-permanent filler. Hvis du derimod ønsker at skabe konturer i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe, vælges en ikke-permanent filler med højere koncentration af hyaloronsyre. Din behandler vil altid vælge det produkt, der giver dig bedste resultat, holdbarhed og sikkerhed.

“Ikke-permanente fillere er meget skånsomme mod huden, og ikke testet på dyr på grund af den høje biokompatibilitet”

Områder vi behandler med Filler/Restylane:

Filler behandling læber

Priser - Ikke-permanent filler

Hvad skal jeg forberede før behandlingen?

14 dage inden behandlingen anbefales det at ophøre med brug af fiskeolie og visse typer af håndkøbsmedicin, da disse kan virke blodfortyndende.

Hvordan udføres behandlingen?

Måden behandlingen udføres på, er ved at bruge en fin nål og sprøjte ikke-permanent filler ind i huden eller under rynken. Forløbet for en behandling tager 20-30 minutter, her kan man vælge med eller uden bedøvelse. Bedøvelsen er en lidokain-baseret creme, som påsmøres det ønskede behandlingsområde. I tilfælde af ønske om bedøvelse skal man møde op 30 minutter før aftalt behandlingstidspunkt.

Hvad sker der efter en behandling?

Umiddelbart efter din behandling kan du genoptage dine daglige gøremål. Du skal dog være opmærksom på ikke at udføre hård fysisk aktivitet de første 2 døgn. Undlad at gnide eller massere på det behandlede område, og undgå at udsætte huden for ekstrem varme eller kulde. Der må først anvendes makeup 4 timer efter end behandling.

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Resultatet af en behandling med filler er ikke permanent. Varigheden afhænger af typen af valgt ikke-permanent filler samt området der er behandlet. Områder med stor mimik, f.eks. læber holder cirka 4-6 måneder hvor områder med mindre mimik såsom kindben holder 6-18 måneder. For at vedligeholde effekten af behandlingen råder vi til, at du gentager behandlingen. Jo flere behandlinger du får udført, desto mere langvarige bliver resultaterne.

Eventuelle bivirkninger ved behandlingen

Efter behandlingen kan man opleve hævelse, rødme, kløe, ømhed og blå mærke. Disse bivirkninger er ufarlige og vil typisk aftage i løbet af et par dage. I sjældne tilfælde kan misfarvning vare i flere uger eller der kan opstå en infektion i det behandlede område, ved mistanke skal man altid kontakte klinikken. Der kan desuden opstå små ujævnheder, som om nødvendigt kan masseres eller på anden måde rettes af sygeplejersken. En anden sjælden bivirkning er, at der kan forekomme allergiske reaktioner over for indholdsstofferne.  Hvis du oplever uhensigtsmæssige bivirkninger, skal du kontakte klinikken

Generelle forhold der taler imod behandling

  • Behandlinger til patienter under 18 år
  • Graviditet og amning
  • ”Ikke-permanent” filler i et område, der tidligere er behandlet med ”permanent” filler
  • Under blodfortyndende behandling (antikoagulationsbehandling)
  • Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde

FAQ om Fillers

Ikke-permanente fillers er en gel der sprøjtes ind under huden. Det er en hyaluronsyre der naturligt dannes i hud og brusk hos både dyr og mennesker, så det er et naturligt produkt. Ikke-permanent fillers bruges til at give fyldigere læber, og forme hage og kindben.

Der kan forekomme allergiske reaktioner over for indholdsstofferne, men denne bivirkninger er sjældne. Oftest vil umiddelbare bivirkninger være let rødme med kløe og ømhed, samt lokal hævelse, der forsvinder i løbet af et par dage.

Botox lammer musklen, så den slapper af, og forhindre en rynke i at opstå, mens ikke-permanent filler giver en volumen, og fylder ud, eller kan give et nyt udseende, evt. korrigere symmetrien. De to behandlinger er meget forskellige, men bruges ofte i kombination til at opnå det ønskede resultat.

Ikke-permanent filler bliver nedbrudt af kroppen over tid, og behandlingen skal derfor gentages en til to gange om året. Første gang holder behandlingen 3-6 måneder, mens de efterfølgende behandlinger har lidt længere holdbarhed, da kroppen hjælper med til at producere mere kollagen på de behandlede områder.

vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken

Skinko é

Er en tynd gelé, der består af hyaluronsyre, som i forvejen er det fugtgivende stof vi har i vores bindevæv. Dette er med til at tilføre huden volumen og giver en opstrammernes effekt. Udover dette består Skinko é af 50 vitaminer, mineraler og aminosyrer, som kan reducere mørke rander og pigmenteret hud. Man kan derfor benytte behandlingen blot i et isoleret område eller som en generel skinbooster.

Behandlingen anbefales som et kurforløb på 3-5 behandlinger med 2 ugers interval. I løbet af forløbet vil huden i det behandlede område fremstå mere lysnet, frisk og opstrammet.

Der er mulighed for lokalbedøvelse inden behandlingen, men de fleste beskriver behandlingen som ikke smerterfuld, men blot lidt ubehag. Det anbefales at der efter et halvt års tid gives opfølgende behandling, for at vedligeholde behandlingens resultater. Denne behandling foretages kun af Maria på vores klinik i Holte.

1 ml. i læber og mundvig

1 ml. i jawline

Filler i hagen

0,5 ml. i læber