filler behandling

Fillerbehandling

Ikke-permanent filler kan benyttes til at skabe konturer i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe. 

Måden ikke-permanent filler booster din fugt og udglatter din hud er ved at tilføje hyaluronsyre, som er et af de molekyler i huden som holder den ung og smidig. Vi har ved vores naturlige ældning, en nedsættelse af disse molekyler. Vi får tør, slap og rynket hud når hyaluronsyren svinder, dette kan også ramme din fylde i dine læber.

Ved at genskabe vores struktur ved at tilføje mere hyaluronsyre til vores hud via ikke-permanent filler, vil vi ikke kun holde de unge linjer i ansigtet, men vores hud vil også se mere levende ud og gløden bevares.

Før/efter 1 ml. filler ( Restylane Kysse)

FØR EFTER

Ved en ikke-permanent fillerbehandling, vil man kunne få rynkerne glattet ud, så man får en smuk og jævn overflade i stedet. Hos Cleanic sørger vi for at behandlingen er blid og nænsom mod huden. Man kan med fordel vælge en tynd ikke-permanent filler for det bedste resultat af overfladiske rynker, og for at booste hudens glød hvorimod der vælges en ikke-permanent filler med højere koncentration af hyaloronsyre når der skal skabes konturer i ansigtet, f.eks. ved fremhævning af kindben og kæbe. Din behandler vil altid vælge det produkt der giver dig bedste resultat, holdbarhed og sikkerhed.

Måden behandlingen udføres på er ved, at bruge en fin nål, og sprøjte ikke-permanent filler ind i huden eller under rynken.

Forløbet for en behandling tager fra 15-30 minutter, her kan man vælge med eller uden bedøvelse. Bedøvelsen er en lidokain-baseret creme som påsmøres det ønskede behandlingsområde. I tilfælde af ønske om bedøvelse skal man møde op 30 min. før aftalt behandlingstidspunkt.

“Ikke-permanente fillere er meget skånsomme mod huden, og ikke testet på dyr på grund af den høje biokompatibilitet”

Områder vi behandler med Filler/Juvederm:

Filler behandling læber

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Resultatet af en behandling med filler er ikke permanent. Varigheden afhænger af typen af valgt ikke-permanent filler samt området der er behandlet. Områder med stor mimik, f.eks. læber holder cirka 4-6 måneder hvor områder med mindre mimik såsom kindben holder 6-18 måneder. For at vedligeholde effekten af behandlingen råder vi til, at du gentager behandlingen. Jo flere behandlinger du får udført, desto mere langvarige bliver resultaterne.

Priser - Ikke-permanent filler

Før/efter 0,5 ml. Restylane

FØR EFTER

Før/efter 0,5 ml. under hvert øje = 1 ml. I alt

FØR EFTER

FAQ om Fillers

Ikke-permanente fillers er en gel der sprøjtes ind under huden. Det er en hyaluronsyre der naturligt dannes i hud og brusk hos både dyr og mennesker, så det er et naturligt produkt. Ikke-permanent fillers bruges til at give fyldigere læber, og forme hage og kindben.

Der kan forekomme allergiske reaktioner over for indholdsstofferne, men denne bivirkninger er sjældne. Oftest vil umiddelbare bivirkninger være let rødme med kløe og ømhed, samt lokal hævelse, der forsvinder i løbet af et par dage.

Botox lammer musklen, så den slapper af, og forhindre en rynke i at opstå, mens ikke-permanent filler giver en volumen, og fylder ud, eller kan give et nyt udseende, evt. korrigere symmetrien. De to behandlinger er meget forskellige, men bruges ofte i kombination til at opnå det ønskede resultat.

Ikke-permanent filler bliver nedbrudt af kroppen over tid, og behandlingen skal derfor gentages en til to gange om året. Første gang holder behandlingen 3-6 måneder, mens de efterfølgende behandlinger har lidt længere holdbarhed, da kroppen hjælper med til at producere mere kollagen på de behandlede områder.

vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken