arfjernelse

Fraktioneret Laser er en meget effektiv metode til at reducere ar. Det er en innovativ laserbehandling, som stimulerer hudens egne bindevævsceller til at starte en reparationsproces, hvorved der dannes ny kollagen og elastin.

Ved denne behandling bruges Frax som kan nedbryde noget af arvævet, og opbygge nyt væv. Modsat behandling med CO2-laser, laver Frax ikke synlige sår på hudens overflade. Frax  igangsætter en naturlig reparationsproces i huden, som foregår ved, at der laves mikroskopiske kanaler i huden.

Fordelen ved brug af Frax behandling er bl.a. et kortere helingsforløb, hvor huden vil se normal ud efter ganske få dage.

Det er derfor ikke nødvendigt at blive indendøre, da din hverdag kan forløbe som normalt efter behandlingen.

Kan man fjerne ar?

Det er muligt at ar behandle alle typer ar og få en forbedret hudstruktur og farve ved hjælp af IPL eller Frax behandling. De fleste ar kan få en markant forbedring. Jo hurtigere man behandler et ar, jo bedre resultater kan man forvente, men selv 30 år gamle ar kan opnå markant forbedring efter 1-3 behandlinger.

Den ar behandling vi generelt anbefaler til ar, er laserbehandling med Frax 1550. Det er en fraktioneret laser, der gennem tusinder af laserpunkter i huden skaber nye kontrollerede skader, som huden derefter begynder at reparere. Det resulterer i en pænere og mere jævn overflade.

Afhængigt af hvordan arret ser ud, er det i mange tilfælde muligt at forbedre arrets udseende, farve og struktur. Det gælder naturligvis ar både i ansigt og på kroppen. I de fleste tilfælde anbefaler vi et forløb med fire behandlinger til ar.

Book en gratis konsultation på vores hjemmeside, og vi vil give dig en mere individuel vurdering af, hvordan vi bedst når dine ønsker og behov.

Hvad er akne ar?

Akne eller bumser (acne vulgaris) er nok den mest almindelige hudlidelse hos mænd og kvinder. Næsten alle unge får akne i puberteten på grund af øget talg sekretion. Når vi får akne, bliver huden fedte og der dannes hudorme. Akne er en betændelsesreaktion i og omkring talgkirtlerne, som er forårsaget af den fedtede hud, der skaber lukninger om og i talgkirtlerne. Som følge af akne sker det desværre, at mange efterlades med dybe ar eller ujævnheder i huden.

Hos de fleste, som danner ar efter akne, ses bløde tallerkenformede fordybninger eller hulninger i huden. I få tilfælde kan huden miste sin underliggende støtte og derved udvikle en bølgelignende struktur.

Behandling af akne ar

Akne er en meget generende hudsygdom i hudens talgkirtler, som typisk findes i ansigtet, på brystet eller ryggen. Både mænd og kvinder kan blive ramt af denne tilstand, og mange er desværre efterladt med dybe ar efter akne. Ar efter akne kan heldigvis reduceres, men ikke fjernes helt, men jo nyere arrene er, desto bedre bliver resultatet.