Frax 1550 Laser

Kan jeg formindske synlige aldringstegn?

Med alderen forandres vores hud. Vi får ujævn pigmentering – solskader – og linier og rynker i huden. Det behøver dog ikke at være sådan. Ellipse Frax 1550 vil bremse og endda vende aldringsprocessen ved at fjerne pletterne og gøre huden friskere og mindre rynket. Og dét uden væsentlig ophelingstid. Du kan få en behandling og genoptage dit professionelle og sociale liv umiddelbart efter.

Hvordan virker behandlingen?

Ellipse Frax 1550 virker ved at lave bitte-små øer af varmeforårsaget skade i huden. Disse øer er omgivet af normal ikke-skadet hud. Når kroppen reparerer disse skader dannes der nyt bindevæv i HELE det behandlede område. Som resultat reduceres fine linier og rynker og huden kommer til at se friskere ud.
Samtidig udskiftes overhuden og pigmentet i denne reduceres. Forskning har vist, at en kombination af behandling med Ellipse SWT efterfulgt af Frax 1550 giver endnu bedre resultater og kræver færre behandlinger. Da hudoverfladen forbliver intakt, sker ophelingen meget hurtigt.

Hvad kan behandles?

Behandlingen henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre. Den er egnet til dig der oplever, at huden er træt og måske lidt slap. Behandlingen vil reducere fine linjer, porestørrelse og reducere pigmentering. Alle hudtyper og både ansigt, hals, décolletage, arme og hænder kan behandles.

Before After