kemisk peeling

Derfor er vores kemiske peeling så fantastisk

pHformula peel skiller sig ud fra andre konventionelle peelinger, da pHformula peelsystem har et særligt  PH-DVC Complex, der hjælper produkternes evne til at trænge ned i huden. Med pHformula sker hudopbygningen/resurfacingen mere som en direkte styrkelse af hudlagene, ikke bare via en ætsning. Processen er derfor ikke altid synlig for det blotte øje, men resultatet taler for sig selv.

Hvad er kemisk peeling god til?

Behandlingen er for dig, som er træt af, at din hud har mistet sin glød, er blevet solskadet eller er hæmmet af forstørrede porer eller akne ar. Kemisk peeling er en dybderensende ansigtsbehandling, som går ind og fjerner døde hudceller og regenerer hudens naturlige glød. Til en kemisk peeling behandling benyttes pHformula, som kan være med til at forbedrer dine problematikker i huden. 

Hvem kan behandles med kemisk peeling?

Kemisk peeling kan reducere linjer og rynker samt pigmentpletter, så huden fremstår opstrammet og ensartet. Det kan reducere antallet af akne elementer, rødme, grove porer og overfladiske ar. Hvis din hud har mistet sin glød og udstråling, kan kemisk peeling give din hud et vitamin boost, som giver et effektivt resultat af en fornyet overflade og hudfarve. 

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Antallet af intensive behandlinger vil altid være individuelt afhængigt af hudens grad af ældning og almene tilstand. Vi anbefaler et kurforløb med 3-6 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Behandlingen kan foretages samme dag som konsultationen. 

Hvordan udføres behandlingen?

Som det første påføres E.X.F.O. Cleanse, som renser huden blidt og skånsomt. Makeup og overfladesnavs fjernes, og huden er nu klar til den efterfølgende behandling. Derefter påføres S.P. Complex, der sikrer en bedre absorbering af de aktive pHformula solutions. Hertil arbejdes den kemiske peeling ind i huden med den ønskede pHformula, alt efter hvad du ønsker, der skal behandles i din hud. Behandlingen afsluttes med P.O.S.T recovery cream og U.V. protect 30+, som er med til at beskytte din hud, som er rød og sårbar efter behandlingen. 

Hvad sker der efter en behandling?

Efter behandlingen kan man opleve rødme, svie og evt. en brændende fornemmelse, da huden gennemgår en fornyelsesproces. Der kan forekomme let afskalning, evt. lidt hævelse og let skorpedannelse, men det er langt fra sikkert, og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat. Ophelingstiden kan vare 3-14 dage, og i den periode vil en let kløe og lokal hudirritation kunne forekomme. Det er vigtigt IKKE at hive huden af, hvis den skaller, da det kan føre til arvæv. I tiden efter behandlingen er det vigtigt at beskytte huden mod solstråler med solbeskyttende creme SPF 30 eller 50. 

SOMMERBEHANDLING

Vi har fået en fantastisk ny kemisk peeling, som er en mildere og mere skånsom form for peeling hvor PH værdien er højere og derfor kan bruges om sommeren, eller året rundt til gravide og ammende.

Vi har to varianter og arbejder enten på anti-age eller akne.

Man kan enten få 1 behandling eller lave et forløb på 3-6 behandlinger.

Generelle forhold der taler mod behandling

Vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. 
Behandlingen kan foretages samme dag som konsultationen.

Forundersøgelsen

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter, at du forinden har modtaget og læst denne skriftlige information og derefter været til forundersøgelse hvor der bliver lavet journal og du kan stille spørgsmål om behandlingen. Samtykke til behandling kan på en hvert tidspunkt tilbagekaldes. 

Journalen lagres sikkert efter GDPR reglerne. Den vil indeholde oplysninger om dit helbred, dit CPR nr., de billeder der er taget, og information om de behandlinger der er givet.