frax laserbehandling

Som resultat af behandlingen reduceres fine linier og rynker og huden kommer til at se friskere ud. Samtidig udskiftes overhuden og pigmentet i denne reduceres.

Kan jeg formindske synlige aldringstegn?

Med alderen forandres vores hud. Vi får ujævn pigmentering – solskader – og linier og rynker i huden. Det behøver dog ikke at være sådan. Frax behandling vil bremse og endda vende aldringsprocessen ved at fjerne pletterne og gøre huden friskere og mindre rynket. Og dét uden væsentlig ophelingstid. Du kan få en behandling og genoptage dit professionelle og sociale liv umiddelbart efter.

Hvordan virker behandlingen?

Frax behandling virker ved at lave bitte-små øer af varmeforårsaget skade i huden. Disse øer er omgivet af normal ikke-skadet hud. Når kroppen reparerer disse skader dannes der nyt bindevæv i HELE det behandlede område. Som resultat reduceres fine linier og rynker og huden kommer til at se friskere ud.
Samtidig udskiftes overhuden og pigmentet i denne reduceres. Forskning har vist, at en kombination af behandling med Ellipse SWT efterfulgt af Frax giver endnu bedre resultater og kræver færre behandlinger. Da hudoverfladen forbliver intakt, sker ophelingen meget hurtigt.

Hvad kan behandles?

Behandlingen henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre.

Den er egnet til dig, der oplever, at huden er træt og måske lidt slap…

Behandlingen vil reducere fine linjer, porestørrelse og reducere pigmentering. Alle hudtyper og både ansigt, hals, décolletage, arme og hænder kan behandles.

Før Efter
Før After
Før After
Før After

Hvad er FRAX?

Med Frax laserbehandling opvarmes huden punktvis 1 mm nede i små varmebeskadigede øer og berører ikke overhuden. Det giver en effektiv hudforyngelse da hudens bindevæv bliver nydannet efter behandlingen på hele området, både det beskadigede og det normale ikke-beskadigede hud.

Hvad gør Frax?

Frax behandling beskadiger ikke overhuden, men laver varmeforårsagede skader i underhuden i små øer, der får kroppen til at reparere skaderne, ikke kun det beskadigede, men også det omkringliggende. Fraxel er en nænsom laserbehandling til at ordne strækmærker, linjer omkring øjne og læber og diverse ar typer.

Priser

Vi anbefaler køb af klippekort på 3 Frax behandlinger, hvor du kan opnå 1500,- rabat ved oprettelse heraf. Klippekortet er personligt, kan ikke ombyttes og har en gyldighed på 1 år.