frax laserbehandling

Hvad kan behandles?

Behandlingen henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre. Den er egnet til dig, der oplever, at huden er træt og måske lidt slap.

Behandlingen vil reducere fine linjer, porestørrelse, reducere pigmentering og er effektiv til at reducere eller helt fjerne ar. Alle hudtyper og både ansigt, hals, décolletage, arme og hænder kan behandles.

Kan jeg formindske synlige aldringstegn?

Med alderen forandres vores hud. Vi får ujævn pigmentering – solskader – og linier og rynker i huden. Det behøver dog ikke at være sådan.

Frax behandling vil bremse og endda vende aldringsprocessen ved at fjerne pletterne og gøre huden friskere og mindre rynket. Og dét uden væsentlig ophelingstid. 

Hvordan virker behandlingen?

Med Frax laserbehandling opvarmes huden punktvis 1 mm nede i små varmebeskadigede øer og berører ikke overhuden.

Disse øer er omringet af normal ikke-skadet hud. Når disse beskadigede områder repareres, dannes der nyt bindevæv i HELE det behandlede område, hvilket giver resultatet af en forynget hud. Samtidig udskiftes overhuden og pigmentet i denne reduceres. 

Hvad skal jeg forberede før behandlingen?

For at opnå den bedst mulige effekt og mindske bivirkninger, bør du ca. en måned op til og efter din behandling undgå at blive solbrændt på de områder, der skal behandles. Du bør også undgå selvbruner og spraytan lige op til behandlingen.

Solbrun hud kan godt behandles, men soleksponeringen bør begrænses før behandlingen, da den ellers bliver mindre effektiv og med mere ubehag. Hvis du skal have udført flere behandlinger, bør du ikke solbade mellem behandlingerne. 

Hvad sker der efter en behandling?

Efter behandlingen vil din hud være irriteret, og den vil fremstå rød og eventuelt sviende, lidt som en solskoldning. I dagene efter vil der opstå lidt hævelse i det behandlede område, samt bittesmå sår og afskalning af huden. Det kan være nødvendigt at nedkøle behandlingsområdet med isposer efterfølgende. Den brændende fornemmelse i huden aftager normalt 2-6 timer efter behandlingen.
Det er afgørende, at du er forsigtig med solen i 30 dage efter på det behandlede område. Sørg derfor for at benytte solbeskyttelse med SPF 50 på huden, når solen ikke kan undgås. Huden er helt tynd og ny, og først efter 4-8 ugers helingstid har overhuden genvundet sin naturlige styrke. 

Hvordan udføres behandlingen?

Frax anvender laserlys til at lave små varmeskadede vertikale kanaler i huden. Både tætheden samt dybden af behandlingen kan tilpasses den enkelte patients behov. Man vil normalt behandle jævnt i hele behandlingsområdet, men enkelte steder kan det dog være nødvendigt at behandle tættere (fx omkring dybe rynker og dybe ar). 

Du kommer ind og får lagt en lokalbedøvende creme på, efter den har virket i ca. 30 minutter vil behandlingen gå igang. Ved behandling i ansigtet tager man et område af gangen, typisk starter man i panden og arbejder sig derefter viderere. Frax-laseren kan føles lidt stikkende, men er forholdsvis smertefri pga lokalbedøvelse.

Hvor lang tid holder en Frax behandling?

Det anbefales at få 3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Hvis der er tale om dybere linjer, rynker og ar, vil 6 behandlinger som oftest være nødvendigt. Resultatet af behandlingerne ses først omkring 4-6 måneder efter behandlingen, og vil komme gradvist. For den optimale effekt på længere sigt, kan man med fordel gentage behandlingsforløbet 1-2 gange årligt.

Priser

Vi anbefaler køb af klippekort på 3 Frax behandlinger, hvor du kan opnå 1500,- rabat ved oprettelse heraf. Klippekortet er personligt, kan ikke ombyttes og har en gyldighed på 1 år.

Generelle forhold der taler mod behandling

Vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. 
Behandlingen kan foretages samme dag som konsultationen.