Ar/Aknear

Ar på kroppen er almindelige, men uanset årsag og placering kan de være generende. Det er heldigvis muligt at mindske synligheden af de fleste typer ar, selvom det sjældent er muligt at fjerne dem 100 procent. Gamle ar kan også behandles, men jo nyere arret er desto bedre vil resultatet være.

Kan man fjerne ar?

Det er muligt at ar behandle alle typer ar og få en forbedret hudstruktur og farve ved hjælp af IPL eller Fraxel 1550. De fleste ar kan få en markant forbedring. Jo hurtigere man behandler et ar, jo bedre resultater kan man forvente, men selv 30 år gamle ar kan opnå markant forbedring efter 1-3 behandlinger.

Den ar behandling vi generelt anbefaler til ar, er Frax 1550. Det er en fraktioneret laser, der gennem tusinder af laserpunkter i huden skaber nye kontrollerede skader, som huden derefter begynder at reparere. Det resulterer i en pænere og mere jævn overflade.

Afhængigt af hvordan arret ser ud, er det i mange tilfælde muligt at forbedre arrets udseende, farve og struktur. Det gælder naturligvis ar både i ansigt og på kroppen. I de fleste tilfælde anbefaler vi et forløb med fire behandlinger til ar.

Book en gratis konsultation på vores hjemmeside, og vi vil give dig en mere individuel vurdering af, hvordan vi bedst når dine ønsker og behov.

Ar behandling
Før
Efter

Akne ar behandling

Akne er en meget generende hudsygdom i hudens talgkirtler, som typisk findes i ansigtet, på brystet eller ryggen. Både mænd og kvinder kan blive ramt af denne tilstand, og mange er desværre efterladt med dybe ar efter akne. Ar efter akne kan heldigvis reduceres, men ikke fjernes helt, men jo nyere arrene er, desto bedre bliver resultatet.

Behandling af akne ar

Fractional Laser er en meget effektiv metode til at reducere ar. Det er en innovativ laserbehandling, som stimulerer hudens egne bindevævsceller til at starte en reparationsproces, hvorved der dannes ny kollagen og elastin.

Ved denne behandling bruges Frax 1550 som kan nedbryde noget af arvævet, og opbygge nyt væv. Modsat behandling med CO2-laser, laver Frax 1550 ikke synlige sår på hudens overflade. Frax 1550  igangsætter en naturlig reparationsproces i huden, som foregår ved, at der laves mikroskopiske kanaler i huden.

Fordelen ved brug af Frax 1550 er bl.a. et kortere helingsforløb, hvor huden vil se normal ud efter ganske få dage. Det derfor ikke nødvendigt at blive indendøre, da din hverdag kan forløb sig som normalt efter behandlingen.

FØR EFTER

Hos de fleste som danner ar efter akne, ses bløde, tallerkenformede fordybninger eller hulninger i huden. I få tilfælde kan huden miste sin underliggende støtte og derved udvikle en bølgelignende struktur. Jo ældre vi bliver, desto mere tydelige bliver akne arrene, så man skal huske på at jo tidligere man får en behandlingsforløb jo resultater.

Akne eller bumser (acne vulgaris) er nok den mest almindelige hudlidelse, hos både mænd og kvinder. Næsten alle unge får akne i puberteten på grund af øget talgsekretion. Når vi får akne, bliver huden fedtet og der dannes hudorme. Akne er en betændelsesreaktion i og omkring talgkirtlerne, som er forårsaget af den øget fedtede hud som skaber til lukninger om og i talgkirtlerne.