fillers

Glatter huden ud

Hvad er Fillers?

Fillers er det samlede navn for produkter, der injiceres i huden for at skabe volume, korrigere eller udglatte. Modsat botox, der får musklerne til at slappe af, så udfylder fillers (deraf navnet) rynker eller “skulpturerer” huden. Hos Cleanic arbejder vi med ikke-permanente fillers bestående af hyaluronsyre, som er naturligt forkommen i kroppen i forvejen. Produkterne er blevet brugt til kosmetiske behandlinger i mere end 25 år, og er FDA-godkendte.

Det er der selvfølgelig en grund til: den ikke-permanente filler er nemlig utrolig anvendelsesrig, og kan skræddersy dine ønsker og levere resultater med det samme. Juvedérm bruges til at løfte ansigtet, udglatte huden, genskabe volume og til læbeforstørrelse.

Juvedérm består blandt andet af hyalironsyre, der naturligt findes i kroppen. Den glatte gel kan binde vand og fugte huden indefra, og på den måde kan fileren “skulpturere” ansigtet efter dine behov.

Juvedérm er særdeles effektiv til at skabe symmetri i ansigtet. Den er også meget anvendt til at komme slap og kreppet hud til livs og reducere dybe furer i ansigtet.

Fillers er utrolig anvendelsesrige, og kan skræddersy dine ønsker og leverer resultater med det samme. De kan løfte ansigtet, udglatte huden, give fyldige kysseklare læber og udfylde en irriterende rynke. Du kan også få æblekinder eller markerede kindben. Derudover er fillers en smart løsning for at skabe symmetri i ansigtet og genskabe ungdommelighed i ansigtet. 

Eksempel på områder, der kan behandles med filler, er:

Læber
Kindben
Kæbe
Nasolabial fold (linjen der går fra næsefløj til mundvig)
Marionetlinjer (linjer der går fra mundvig ned til hage
Nedadvendte mundvig
Volumetab i kinder
Tåretrug/under øjnene
Booste hele ansigtet/genskabe glød og opretholde fugt
Kreppet, krøllet hud

 

Hvor mange behandlinger er der behov for?

Resultatet af en behandling med filler er ikke permanent. For at vedligeholde effekten af behandlingen, skal du gentage behandlingen hver 3-12 måned. Jo flere behandlinger du udfører, desto mere langvarige bliver resultaterne.

Alle injektionsbehandlinger udføres af en kvalificeret læge eller sygeplejerske.