LASERBEHANDLINGER

Har du akne-ar, kirurgiske ar eller andre typer ar på kroppen, som generer dig?

Det er muligt at behandle disse ar og få en forbedret hudstruktur og -farve ved hjælp af vores behandlinger. Til ar anbefaler vi især fraktioneret laser.

Ar på kroppen er almindelige, men uanset årsag og placering kan de være generende. Det er heldigvis muligt at mindske synligheden af de fleste typer ar, selvom det sjældent er muligt at fjerne dem 100%. Gamle ar kan også behandles, men jo nyere arret er desto bedre vil resultatet være.

Det tilbyder vi

Den metode, vi generelt anbefaler til behandling af ar, er Frax behandling. Det er en fraktioneret laser, der gennem tusinder af laserpunkter går ind i huden og skaber nye kontrollerede skader, som huden derefter begynder at reparere. Det resulterer i en pænere og mere jævn overflade.

Afhængigt af hvordan arret ser ud, er det i mange tilfælde muligt at forbedre arrets udseende, farve og struktur. Det gælder naturligvis ar både i ansigt og på kroppen. I de fleste tilfælde anbefaler vi et forløb med 4 behandlinger til ar.

Book en gratis konsultation på en af vores klinikker, og vi vil give dig en mere individuel vurdering af, hvordan vi bedst stiller dine behov.

FØR EFTER