LASERBEHANDLINGER

Har du ar efter akne? Vi har flere effektive løsninger til at reducere dine ar.

Det kan ofte føles som en jungle, når man er på jagt efter en løsning til at reducere sine ar. Derfor tilbyder vi dig en gratis konsultation, så vi kan snakke om lige netop dine behov og finde den bedste behandling, der passer til dig.

Akne-ar er et meget almindeligt æstetisk problem. Det er hovedsageligt placeret i ansigtet, men findes også på andre dele af kroppen. Ar har ofte forskellige dybder og bredder, og generelt er det ikke muligt at fjerne akne-ar 100%, men gennem effektive metoder reduceres arrene markant og bliver meget mindre fremtrædende.

Som udgangspunkt anbefaler vi behandlingsmetoden Frax behandling. Det er en fraktioneret laser, der gennem tusinder af mikroskopiske behandlingspunkter og laserkanaler arbejder på kollagenstimuleringen dybt nede i huden. Derudover fungerer den også ved at “plumpe huden op” og trigger huden til at danne nyt, sundt væv og dermed skabe en glattere hud.

Hos os får du altid en gratis konsultation, når du booker første gang! 

Vi er beliggende i både Charlottenlund og Holte. Velkommen!

Akne

Akne er et almindeligt hudproblem, der oftest rammer unge, men også kan ramme voksne. Akne er medvirkende til at påvirke vores fysiske og psykiske velvære, og specielt svær akne kan medføre en forringet livskvalitet, fordi den ramte har tendens til at isolere sig på grund af den uønskede fremtoning. Den gode nyhed er, at akne kan helbredes.

Hvad kan jeg gøre?

Der er flere måder at overvinde akne på, og som oftest er den bedste behandling forebyggelse. Her handler det om en god hudplejerutine, og du skal ikke være bange for at begynde for tidligt.. Men læser du med her, så døjer du sandsynligvis allerede med akne og ønsker en løsning. Frygt ej, der er hjælp at hente, og vi er her for dig!

Vi har flere typer af behandlinger, der kan forbedre hudens tilstand og endda mindske akne. Både IPL-hudforyngelse, som er en let behandling, og Frax som er en ”laser-nålebehandling”, har positive effekter i bekæmpelsen af akne. Kemisk eksfoliering (frugtsyrebehandling) er også en effektiv behandling til dybderensning og fjernelse af døde hudceller. Akne forsvinder ikke natten over, men kræver tålmodighed, dedikation og ikke mindst med en god hjemmeplejerutine. 

Hvis du lider af voldsom akne og har store betændte bylder, eller hvis din akne begynder at danne ar, anbefaler vi, at du går direkte til en hudlæge, der kan give dig den rette behandling til netop det.
Efterfølgende kan du komme til os i klinikken og få forbedret din huds tilstand efter medicinsk behandling, da disse typisk udtørrer huden enormt.

Hvis du er under behandling med for eksempel isotretionoin, bliver din hud meget følsom, og du skal vente mindst 6 måneder, før du kan behandles hos os.

Vi kan meget effektivt hjælpe dig med at reducere ar efter akne.

Du er velkommen til at booke en gratis konsultation for at finde ud af, hvordan vores behandlinger hjælper dig med at få bugt med akne. 

FØR EFTER