profhilo

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, og hjælper os med at binde fugt og producere kollagen. Både hyaluronsyre og kollagen er afgørende for en spændstig, fugtig og ungdommelig hud. Når vi ældes, producerer vi mindre hyaluronsyre, og det resulterer i tør, slap, rynket og ujævn hud. Profhilo genskaber huden ved at stimulere fire forskellige typer kollagen i huden, og opløfter, opstrammer og efterlader huden med en smuk glød. Dine fine linjer reduceres markant, din hud vil føles fast og gennemfugtet, og du kan vinke farvel til rynket hud.

Vi anbefaler Profhilo til dig, der ønsker et mere helhedsorienteret resultat.

Profhilo kan bruges overalt på kroppen for at genskabe ung, fast og stram hud.

Vi tilbyder altid gratis konsultation hvor vi kan gennemgå dine muligheder.

profhilo behandling holte

Hvad er Profhilo?

Et injicerbart hyaluronbaseret gelprodukt med en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet (64 mg/2 ml). Det er udviklet med en patenteret teknologi, og Profhilo har dermed skabt en helt ny injektionskategori: bioremodelling. Profhilo injiceres i huden, og frigiver hyaluronsyre langsomt rundt i huden, hvor den vil stimulere fire forskellige typer kollagen og elastin i 28 dage. Stimuleringen skaber effektivt en forbedring af vævet, og løfter og strammer huden markant.

Er Profhilo bedre end fillers?

Profhilo kan ofte blive forvekslet som en ny, revolutionerende ikke-permanent filler, men det er ikke tilfældet. Fillers og Profhilo er to forskellige behandlinger. Hvor ikke-permanente fillers udfylder huden, skaber volume eller remodellerer ansigtet i specifikke områder, så opstrammer, løfter og gennemfugter Profhilo huden ”overall”. Du behøver derfor heller ikke at stikkes mange gange med profhilo-behandlingen, da gelen vil virke over hele ansigtet. Ikke-permanente fillers er den rigtige behandling for dig, som ønsker små ændringer bestemte steder i ansigtet eller kroppen.

profhilo behandling før efter
profhilo behandling før efter holte

FAQ om Profhilo

Profhilo består af et højt indhold af hyaluronsyre, som er hydrofil. Det betyder, at den absorberer og tilbageholder vand fra kroppen, så Profhilo fungerer nærmere som en fugtighedscreme under huden, frem for en filler. Dette gør Profhilo til en fantastisk behandling for dig, der har tør, rynket hud,  og som ønsker en fastere hud med glød. Denne virkning forekommer allerede inden for 3-5 dage efter behandlingen.

I løbet af de efterfølgende uger stimuleres produktionen af kollagen og elastin, hvilket giver en opstrammende effekt på huden. Den maksimale virkning af Profhilo ses normalt 1-2 måneder efter behandling nummer to.

Profhilo forbedrer huden, hvilket gælder både struktur, fugt og glød. Det hjælper også med at øge fasthed, elasticitet, fremme en sundere og blødere hud. Profhilo bruges mest til ansigt og hals, men kan også anvendes til hænder og decolletage.

Profhilo udføres ideelt som et forløb af 2-3 behandlinger med 4-ugers intervaller. Injektionen finder sted lige under hudoverfladen, og spreder sig derefter hurtigt under huden for at give maksimal hydrering. Profhilo absorberes inden for en radius på 2 cm fra injektionsstedet, så med vores erfaring behøves der i alt kun 10 injektionspunkter til behandling af ansigtet eller halsen.

Efter en kur på 2-3 behandlinger kan du forvente en fugtet, strålende og jævnere hud. Fine linjer formindskes, og huden bliver mere elastisk og blød. Behandlingen kan gentages om nødvendigt efter ca. 6 måneder for at opretholde resultatet. En behandling tager ikke mere end 10 minutter, og kræver ingen bedøvelse.

Som med alle injektionsbehandlinger er der risiko for blå mærker eller hævelse på injektionsstederne. De er midlertidige og ikke farlige. Normalt kan du efter endt behandling straks vende tilbage til normale “lette” daglige aktiviteter. Vi anbefaler dog, at du undgår hård træning, sauna og dampbad i de første par dage. Du skal også undgå intens udsættelse for sol eller UV-lys i de første dage efter behandlingen. Brug altid UV-beskyttelse, når du opholder dig udenfor efter en æstetisk behandling.

Profhilo udføres ikke på gravide og ammende, ellers er der ingen andre begrænsninger.

Behandlingen udføres af en af vores specialuddannede sygeplejersker eller læge. Book tid til konsultation eller behandling her!

Priser

Til hver behandling anvendes der 2 ml. Profhilo. Dette er nok til ansigt eller hals/décolleté.

vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken