Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen, og hjælper os med at binde fugt og producere kollagen. Både hyaluronsyre og kollagen er afgørende for en spændstig, fugtig og ungdommelig hud. Når vi ældes, producerer vi mindre hyaluronsyre, og det resulterer i tør, slap, rynket og ujævn hud. Profhilo genskaber huden ved at stimulere fire forskellige typer kollagen i huden, og opløfter, opstrammer og efterlader huden med en smuk glød. Dine fine linjer reduceres markant, din hud vil føles fast og gennemfugtet, og du kan vinke farvel til kreppet hud.

Vi anbefaler Profhilo til dig, der ønsker et mere helhedsorienteret resultat.

Profhilo kan bruges overalt på kroppen for at genskabe ung, fast og stram hud.

Hvad er Profhilo?

Et injicerbart hyaluronbaseret gelprodukt med en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet (64 mg/2 ml). Det er udviklet med en patenteret teknologi, og Profhilo har dermed skabt en helt ny injektionskategori: bioremodelling. Profhilo injiceres i huden, og frigiver hyaluronsyre langsomt rundt i huden, hvor den vil stimulere fire forskellige typer kollagen og elastin i 28 dage. Stimuleringen skaber effektivt en forbedring af vævet, og løfter og strammer huden op markant.

 

Er Profhilo bedre end fillers?

Profhilo kan ofte blive forvekslet som en ny, revolutionerende filler, men det er ikke tilfældet. Fillers og Profhilo er to forskellige behandlinger. Hvor fillers udfylder huden, skaber volume eller remodellerer ansigtet i specifikke områder, så opstrammer, løfter og gennemfugter Profhilo huden ”overall”. Du behøves derfor heller ikke at stikkes mange gange med profhilo-behandlingen, da gelen vil virke over hele ansigtet. Fillers er den rigtige behandling for dig, som ønsker små ændringer bestemte steder i ansigtet eller kroppen.

Hvor lang tid tager behandlingen, hvornår ser jeg en effekt og hvor lang tid varer den?

Behandlingen tager ikke mere end 10 min, og kræver ikke bedøvelse. Selve injektionen niver lidt med de fleste synes ikke det gør ondt. Efter behandlingen vil du kunne se en forbedret glød, og efter en måned vil du se resultater i huden. Behandlingen anbefales hver sjette måned. Den gode nyhed er, at jo flere regulære behandlinger du får, desto spændstigere og mere ungdommelig bliver din hud, fordi din kollagenproduktion bliver forbedret konstant.

Profhilo er yderst effektiv til dig, som:

  • vil minimere fine linjer og rynker uden botox eller fillers
  • opstramme og løfte huden naturligt
  • ønsker at reducere kreppet hud på hals, arme og decolleté
  • ønsker den ultimative ansigtsbehandling, der virker

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om Profhilo, og for at finde det bedste match af behandling til dit/dine behov. Det er ganske uforpligtende.