intimvoks

intimvoks

Brazilian, bikini, Hollywood – kært barn har mange navne. Men fælles for al intimvoks er, at det skal være en tryg og behagelig oplevelse. En intim voksbehandling er enormt populært, for jo flere gange, du bliver vokset, desto færre hår vokser der. Derudover har vi specielt udvalgt Lycon Wax til at behandle med, da den eliminerer indgroede hår og er skånsom mod selv de mest sensitive hudområder.

Er det første gang, at du skal vokses intimt, kan det godt føles en smule grænseoverskridende, og du er måske usikker på hele forløbet. Men du kan være helt rolig: Vi stræber efter at få dig til at føle dig så afslappet som muligt, når du skal have en intimvoks hos Cleanic. Der findes ingen dumme spørgsmål.

Hver eneste behandler i Cleanic er yderst servicemindet, og har flere års erfaring som professionel voksbehandler. 

Vi sikrer, at behandlingen forløber let og smidigt, i dit tempo, og at du føler dig 100% tryg.

Du bestemmer selv, hvordan resultatet skal blive. når du vælger intimvoks behandling. Nogle ønsker at få alt hår fjernet, også kaldet en ”Hollywood”-behandling. Det vil sige, at alt hår omkring kønslæber og mellem baller fjernes. Hvis du ønsker, at en enkelt stribe skal efterlades ved venusbjerget, kaldes behandlingen en ”Brazilian”. Nogle ønsker blot at få vokset hårene udenfor trussekanten, også kaldet en ”bikini wax”, således at du stadig har hår indenfor trussen. Nogle ønsker et naturligt look og vil blot have vokset mellem ballerne og rundt om kønslæberne, men lade resten stå au natural. Valget er dit.

Du behøver naturligvis ikke kende alle disse navne, du skal blot fortælle os om dine ønsker, så vi kan efterkomme dem.

Behandlingen

Inden en intim voksbehandling er det vigtigt, at du har ladet hårene gro uden forstyrrelse i cirka 2-3 uger. Du må gerne anvende en skrubbehandske omkring området dagen inden. På selve behandlingsdagen må du ikke bruge lotion eller olie på området, og det anbefales også, at du ikke udsætter området for sol et døgn inden behandling.

Behandlingen er så skånsom som mulig, og vores behandlere har en stor passion for netop intimvoks, fordi det er en behandling, der kræver ekstra opmærksomhed, høj faglighed og komfort. Vi har som nævnt valgt at anvende mærket Lycon Wax, som er verdenskendt for sin kvalitet, resultater og skånsomhed. Kun det bedste er nemlig godt nok for vores kunder. En behandling tager ikke særlig lang tid, men vi sørger for at tage al den tid inden, du skal bruge til at føle dig tryg og føle dig hørt. Behandlingen kræver ikke bedøvelse. Voksen fra Lycon skal kun varmes op til en lav temperatur, så det føles behageligt på huden. Behandleren vil lynhurtigt tage voksen af, og det vil kun nive et øjeblik. Området bliver påført en plejende creme, og du kan glæde dig til et smukt resultat og en hel måned uden hår, røde knopper og indgroede hår.

Efter behandlingen anbefaler vi, at du ikke udsætter området for sol, sved eller har samleje de første 24 timer. Du må gerne fortsætte med at skrubbe området en gang om ugen, gerne med en oliefri scrub eller creme, som naturligvis kan købes i klinikken. En ny behandling skal ske efter 4-6 uger