voksbehandlinger

Hos Cleanic tilbyder vi professionelle voksbehandlinger til både mænd og kvinder. Vi anvender mærket Lycon, som er det førende internationale brand inden for hårfjerning, og som kommer fra Australien.

Det er udviklet af Lydia Jordane, som har vundet flest priser som voksspecialist på verdensplan. Vi har valgt Lycon udelukkende fordi vi vil tilbyde dig den bedste kvalitet overhovedet, og voks fra Lycon er netop verdenskendt for sin høje standard, sin skånsomhed og for at undgå alle de komplikationer, som kan være forbundet med en voksbehandling.

Det vil sige, at en behandling med Lycon beskytter huden, og eliminerer indgroede hår. En voksbehandling med Lycon er desuden mindre smertefuld end almindelige voksbehandlinger, og sker ved lave temperaturer.

Vores kosmetologer er naturligvis uddannet hos Lycon og er ajour med de nyeste teknikker og trends.

Inden en voksbehandling

Det er vigtigt, at de uønskede hår ikke har været barberet i mindst 2 uger samt ikke fjernet med voks, pincet ell lign. i mindst 4-6 uger for at opnå det bedste resultat. Det vil sige, at hårene skal være cirka 2-5mm. En voksbehandling hos os fjerner de uønskede hår, og din hud efterlades hårfri og silkeblød – og du vil ikke generes af røde knopper.

Lycon voks er økologisk, og består af de fineste naturlige ingredienser som harpiks, bivoks og aromaterapi, og selve behandlingen er mild og foregår ved lave temperaturer. Det er desuden en allergivenlig voks. 

Selve behandlingen

Vi renser området grundigt, hvor voksen skal påføres. Alt overfladisk snavs og urenheder bliver fjernet, og området bliver påført et beskyttende lag af Pre-Waxing olie, som forhindrer voksen i at sidde fast på huden.

Den milde og lune voks kommer direkte på huden, hvor den hurtigt stivner, og kosmetologen fjerner hurtigt, men skånsomt, voksen fra området. Når alt uønsket hår er fjernet, er huden silkeblød og bliver påført en creme.

Behandlingen er hurtig og tager fra 10 minutter (til f.eks. en overlæbe) til 30 minutter (f.eks. intimområdet) og op til en time for hele ben. Du kan naturligvis med fordel få vokset flere områder i samme session.

Efter behandlingen:
Undgå at udsætte det behandlede område for direkte sollys de næste 24 timer.

En behandling varer cirka 3 uger, og vi anbefaler derfor at gentage behandlingen efter 3-4 uger.

Mange oplever, at deres hår bliver finere og færre efter flere voksbehandlinger.

Intimvoks:
Vi stræber efter, at du skal føle dig tryg og få en behagelig oplevelse hos Cleanic. Er du ikke allerede bekendt med intimvoks, kan det godt virke lidt skræmmende og grænseoverskridende at blive behandlet i dine intime områder.

Vi kan med garanti sige, at du ikke fortryder en intimvoks. Efterhånden vil det også føles helt naturligt. Fordelene ved at blive vokset frem for at bruge en skraber, er – udover at du ikke skal barbere dig hver anden dag – at huden ikke bliver rød eller irriteret, og du risikerer heller ikke indgroede hår eller røde knopper.

Faktisk er Lycon specialfremstillet til at eliminere indgroede hår og udviklet til at være så skånsom og mild for intime områder. Vores kosmetologer er professionelle, og udfører dagligt voksbehandlinger – og intet er pinligt eller flovt at snakke om.

Vores voksbehandlinger

Finder du ikke dit ønske her, så kontakt os. Uønskede hår kan forekomme alle steder, og du kan trygt fortælle om dine ønsker uden at de står på listen, og uden at du skal føle dig flov.
400
  • Ansigt
  • Armhuler
  • Ben
  • Bikini
  • Brazilian/Hollywood (intimvoks)
  • Baller
  • Hage
  • Overlæbe
  • Ryg

Vi har netop valgt at anvende Lycon voks til vores behandlinger for at give dig den mest smertefrie oplevelse. Voksen bliver varmet op til lav temperatur, og kosmetologen vil hurtigt og nænsomt fjerne voksen fra det uønskede område. Det er ingen hemmelighed, at en voksbehandling ikke gør en smule ondt, men med vores voks er behandlingen mild, og smerten aftager med det samme.

Vi anbefaler 2-5mm for bedste resultat. Det betyder ingen barbering i minimum 2 uger. For bedste resultat bør du ikke være blevet vokset eller brugt pincet o.lign. i 4-6 uger.

Nej. Det er ikke en fordel at trimme dem inden behandlingen.

De fleste er hårfri 3-4 uger. Det afhænger selvfølgelig af, hvor hurtigt dit hår gror tilbage, og du kan også være hårfri i mere end 4 uger. De nye hår vil være fine og vokse langsomt, hvorfor man vil føle at resultatet er meget langvarigt.

Ja. Lycon voks er særligt udviklet til at komme indgroede hår til livs, så en behandling hos os er enormt fordelagtigt for dig, der er plaget af dette.

Lycon er udviklet specielt til at beskytte hudens barriere både før, under og efter behandlingen. Du skal derfor ikke være nervøs for, at din hud vil reagere på en voksbehandling med Lycon voks, også selvom du har sensitiv hud.