Botulinum toxin A

Det er nerotoxinet Butolinum toxin A der reducerer rynker simpelt, sikkert og smertefrit. Resultaterne er tydelige, og behandlingen tager et øjeblik. Det injiceres i huden og får musklerne til at slappe af. Når vores ansigtsmuskler konstant arbejder, er det helt naturligt, at vi danner rynker. Der er intet galt i at have rynker, men sommetider kan rynkerne medvirke til en disharmoni mellem udtryk og følelser, og ansigtet kan fremstå vredt eller træt, uden at man er det. 

Hos Cleanic behandler vi med typen Vistabel, der var den første, som blev godkendt i EU. Vistabel er en af de typer æstetiske produkter med flest videnskabelige forsøg for effekt og sikkerhed, og vi har valgt netop Vistabel, fordi vi ønsker at kunne tilbyde dig produkter af højeste standard. Resultatet vises efter 5-14 dage og varer ca. 3-6 måneder.

Eksempler på områder til behandling med Botulinum toxin A er:

  • Glabella (bekymringsrynken/11-tallet mellem øjenbrynene)
  • Kragetæer/smilerynker
  • Rynker i panden 
Before After
Before After

Det tilbyder vi

Rynker opstår når huden mister sin elasticitet, og er ofte forbundet med de mimiske muskler i ansigtet, men kan også opstå på grund af tyngdekraften.

Rynker er en naturlig del af aldersprocessen, og kan være meget charmerende. For eksempel er smilerynker associeret med et sympatisk ansigt. Det er dog ikke alle rynker, som er vellidt. Stregerne i panden og mellem brynene kan sende fejlagtige signaler om træthed og vrede, selvom man ikke er det. Rynkerne kan genere, når de ikke stemmer overens med vores humør og  får os til at se ældre ud, end hvad vi føler os. Heldigvis kan du selv vælge hvilke rynker du vil beholde, og hvilke du vil minimere med botulinum toxin.

Muskelafslappende behandling

Botulinum toxin A er en muskelafslappende behandling, der bruges til at behandle ansigtsrynker forårsaget af mimiske muskler, f.eks. mellem øjenbrynene, i panden, omkring øjnene og mund. Behandlingen kan også anvendes til at skabe et mindre brynløft. 

Botulinum tocin A injiceres i huden med en meget tynd nål, og behandlingen er smertefri og sikker.  Det er sjældent, at man kan se spor af behandlingen efterfølgende, men det kan ske, at du vil få et lille blåt mærke, som forsvinder hurtigt. Varigheden af Botulinum tocin A varer ca. 3-6 måneder, og efter en behandlingen der man virkning efter få dage, men maksimal effekt efter 14 dage, hvor man tilbydes en kontrol for at følge op på resultatet. Jo bedre du vedligeholder din behandling, desto længere kan der med tiden gå mellem behandlingerne.

Bivirkninger ved brug af Botulinum toxin A?

Der kan i sjældne tilfælde opstå et lille blåt mærke, hvor nålen er injiceret. Dette er helt ufarligt, og det blå mærke forsvinder hurtigt. De første dage efter behandlingen kan du opleve en smule rødme eller hævelse, og muligvis lidt let kløe og ømhed. Dette gælder både for behandling med fillers. Du kan opleve en smule hovedpine i en kort periode under de første dage efter endt behandling, og sjældent kan du opleve, at dit øjenlåg “hænger” lidt tungt.  

Priser

Ved behandling af flere områder i samme session, betales der kun fuld pris for dyreste område. Samtlige andre områder ydes der 40% rabat på.