Rynkebehandling

Rynker opstår når huden mister sin elasticitet, og er ofte forbundet med de mimiske muskler i ansigtet, men kan også opstå på grund af tyngdekraften. Rynker er en naturlig del af aldringsprocessen, og kan være meget charmerende. For eksempel er smilerynker associeret med et sympatisk ansigt. Det er dog ikke alle rynker, som er vellidte. Stregerne i panden og mellem brynene kan sende fejlagtige signaler om træthed og vrede, selvom man ikke er det. Rynkerne kan genere, når de ikke stemmer overens med vores humør og få os til at se ældre ud, end hvad vi føler os. Heldigvis kan du selv vælge hvilke rynker du vil beholde, og hvilke du vil minimere med en effektiv rynkebehandling.

Vistabel 

Resultaterne er tydelige, og behandlingen tager et øjeblik. Det er neurotoksinen botulinum toxin, der injiceres i huden og får musklerne til at slappe af. Når vores ansigtsmuskler konstant arbejder, er det helt naturligt, at vi danner rynker.

Hos Cleanic behandler vi med typen Vistabel, som er godkendt i EU. Vistabel er en af de typer æstetiske produkter, med flest videnskabelige forsøg for effekt og sikkerhed. Vi har valgt netop Vistabel, fordi vi ønsker at kunne tilbyde dig produkter af højeste standard. Resultatet vises efter 3-14 dage og varer ca. 3-6 måneder.

Vistabel er en muskelafslappende rynkebehandling, der bruges til at behandle ansigtet og kan anvendes til f.eks. at skabe et mindre brynløft. 

Vistabel injiceres i huden med en meget tynd nål, behandlingen er smertefri og sikker. Det er sjældent, at man kan se spor af behandlingen efterfølgende, men det kan ske, at du vil få et lille blåt mærke, som forsvinder hurtigt. Mindre tid mellem behandlingerne i starten, gør at du vedligeholder din behandling og desto længere tid kan der gå mellem behandlingerne på længere sigt.

Bivirkninger ved brug af vistabel til rynkebehandling?

Der kan i sjældne tilfælde opstå et lille blåt mærke, hvor nålen er injiceret. Dette er helt ufarligt, og går hurtigt i sig selv. De første dage efter behandlingen kan du opleve en smule rødme eller hævelse, og muligvis lidt let kløe og ømhed. Dette gælder både for rynkebehandling og fillers. Du kan opleve at du får en smule hovedpine, dette er for en kort periode, og kommer typisk under de første dage, efter endt behandling. Ved sjældne tilfælde kan du opleve, at dit øjenlåg “hænger” lidt tungt.  

Eksempler på områder til behandling med Vistabel er:

  • Glabella (bekymringsrynken/11-tallet mellem øjenbrynene)
  • Kragetæer/smilerynker
  • Rynker i panden
Rynkebehandling