LASERBEHANDLINGER

Vi har markedets bedste teknologi til at fjerne uønsket hår, og vi ved, hvordan man skaber hurtige resultater.

FØR EFTER

Hos Cleanic er permanent hårfjerning eller hårreduktion et af vores største og vigtigste behandlingsområder. Vi har sat en ære i at investere i effektivitet og ekstrem god hygiejne, så vi kan levere eksemplariske resultater. Vi kan behandle alle områder på kroppen (ben, bikinilinje, ryg, mave, lænd, bryster, armhuler, mm) og ansigt, ben, bikini, ryg, 

Kom og besøg os for en gratis konsultation, hvor du får mere information om permanent hårfjerning, og du også får mulighed for at se vores klinik og møde os. Du kan booke en gratis konsultation her på siden eller over telefon! Du kan læse mere om metoden IPL (laserbehandling) nedenfor.

Vi er beliggende i både Charlottenlund og Holte. Velkommen!

Vi har håndplukket den bedste laser på markedet til at skabe resultater sikkert, simpelt og smertefrit. Denne IPL har patent på et øvre lysfilter, der frasorterer langt de fleste af de lange bølgelængder af lys, som er ansvarlig for overophedning af huden. Du vil altså aldrig opleve en unødigt opvarmet hud eller en følgeskade på grund af fejlagtigt apparatur. Dette lys vil kunne absorbere hårene uden at påvirke omkringliggende hud. 

 

Teamet på Cleanic har gennem konstant research og videreudvikling nøje udvalgt alle apparater, for at kunne tilbyde de absolut bedste produkter i klinikken til vores kunder. Det er blevet en værdi for os, at kun bruge maskiner og apparater, der er kategoriseret som medicinsk udstyr til hårfjerning. Flere hospitaler i Danmark og udlandet bruger det samme udstyr.

Det korte og lidt kedelige svar er, at det er enormt individuelt. Der er rigtig mange faktorer, der spiller en rolle for din hårvækst, alt lige fra mængde af hår, farve, kontrast mellem hud og hår, tykkelse på håret og meget mere. Håret vokser i forskellige faser, og det er kun i ”vækstfasen”, at du kan modtage behandling. Cirka 10-30% af det samlede antal aktive hårsække vokser på samme tid, og derfor hedder en tommelfingerregel, at der er behov for cirka 6-8 behandlinger for at opnå et hårfrit resultat. Behandlingerne udføres normalt hver 4-12. uge – det afhænger af, hvor hurtigt dit hår vokser. Så snart du får nyt hår, skal du have foretaget en ny behandling.

Komplikationer er meget sjældne. Det vil afhænge af, om hvor følsom din hud er, og hvor meget pigment du har. Du skal være helt rask på behandlingstidspunktet. Efter behandlingen vil huden rødme, og muligvis vil du opleve en smule hævelse. Dette er dog midlertidigt, og vil aftage i løbet af et par minutter til et par timer.