Laser hårfjerning

Laser hårfjerning

Hos Cleanic er laser hårfjerning eller hårreduktion et af vores største og vigtigste behandlingsområder. Vi har sat en ære i at investere i markedets bedste maskine og uddannelse, så vi kan levere eksemplariske resultater. Permanent håtfjerning kan foregå alle områder på kroppen, ben, bikinilinje, ryg, mave, lænd, bryster, armhuler, ansigtet mm.

Vi tilbyder en gratis konsultation, hvor du får mere information om laser hårfjerning, eller svar på dine spørgsmål. Vi vil også rigtig gerne vise dig vores klinik og hvem vi er. På vores hjemmeside kan du booke en gratis konsultation eller via telefon.

Er du træt af at barbere hver eller hver anden dag og de følgende rifter, indgroede hår og hudirritationer. Vil du bare gerne slippe for, at gøre det selv? For mange er uønsket hårvækst til stor frustration og noget, som dag ud og dag ind stjæler meget tid.

Få permanent hårfjerning udført, af en dygtig og professionel behandler.

Laser hårfjerning

IPL laser fra Norlys er en speciel udvalgt laser fra os, som giver nogle af de allerbedste resultater på markedet. De er sikre, simple og smertefrie.

Denne IPL har patent på et øvre lysfilter, der frasorterer langt de fleste af de lange bølgelængder af lys, som er ansvarlig for overophedning af huden. Du vil altså aldrig opleve en unødigt opvarmet hud eller en følgeskade på grund af fejlagtigt apparatur. Dette lys vil kunne absorbere hårene uden at påvirke omkringliggende hud.

Vores team har gennem konstant research og videreudvikling nøje udvalgt alle apparater, for at kunne tilbyde de absolut bedste produkter i vores klinik og resultater for vores kunder. Det er blevet en værdi for os, at kun bruge maskiner og apparater, der er kategoriseret som medicinsk udstyr til hårfjerning. Flere hospitaler i Danmark og udlandet bruger således det samme udstyr.

Priser

Ved behandling af flere områder i samme behandling betales der kun fuld pris for største område. Samtlige andre områder ydes der 50% rabat på.