botox

Skønhedsbehandling

Skønhedsbehandlinger med Botox

Botox / Vistabel / Dysport / Azzelure – kært barn har mange navne.

Fælles for alle er at det aktive stof der bruges er Botulinum toksin A, og det er det der bruges til at reducere rynker med.

Hos Cleanic behandler vi med Vistabel der er velafprøvet og med fleste videnskabelige forsøg for effekt og sikkerhed bag sig. Præparatet injiceres/sprøjtes ind i musklen for at få det til at slappe af og således udjævne rynker. Behandlingen er meget effektiv. Resultatet vises efter 5-14 dage og varer ca. 3-6 måneder.

Eksempler på områder til behandling med botox er:

Glabella (bekymringsrynken / 11-tallet mellem øjenbrynene)
Kragetæer/smilerynker
Rynker i panden

FAQ om Botox

Er det farligt at få Botox?
Botox er ikke farligt, selvom det er et giftstof der hedder Botulinum Toxin der virker muskelafslappende, der bliver brugt i behandlingen. Når det bruges i skønhedsbehandlinger, er det kun i meget små mængder, og det påvirker kun et meget lille område, lige der hvor det injiceres. Desuden opløses stoffet med tiden, og udskilles igen, så virkningen er ikke varig.

Hvordan udskilles Botox?
Botox nedbrydes langsomt af kroppen, og udskilles med urinen. Virkningen af Botox aftager efter 3-5 måneder for den første behandling, mens efterfølgende behandlinger kan holde lidt længere

Hvor længe skal der gå mellem Botox behandlinger?
Holdbarheden er ca. 3-6 måneder, hvorefter botox er nedbrudt og udskilt. Ved regelmæssige behandlinger forbliver musklerne mindre, da de ikke bliver brugt, og varigheden forlænges, så det skal din skønhedsekspert vurdere hvad der giver mening for dig.

Kan man få for meget Botox?
Botox bliver langsomt nedbrudt og udskilt gennem urinen, så derfor er der ingen risiko ved selv rimeligt ofte brug. For meget Botox bestemte steder kan give uheldige bivirkninger, f.eks. hvis det sprøjtes ind ved øjenbrynet i en lidt for stor dosis, så øjenlåget bliver lammet.